20090517

Bland hjältar och blommor


Sitter nu i köket med fönstret på glänt och njuter av den underbara doften av den blommande syrenen utanför samtidigt som jag försöker få lite struktur i mitt uppsatsskrivande inför den kommande inlämningen om lite mindre än två veckor. Ett arbete som ska hålla så hög akademisk standard att jag själv varken förstår vad jag skriver eller läser, hihi, illa :) Men som jag skrev i ett tidigare inlägg så är det kring ett intressant och roligt ämne så jag tror allt det kommer att gå jätte bra.

Bilden ovan är en underbar tvåfärgad ros som jag fick av min pappa på min alldeles egna Linnéadag i veckan, det är så roligt att få spontana gåvor, tack snälla pappa. Den här helgens bukett var också en gåva, fast till sambon som fick den av sin mor på sin födelsedag, vackert får den nu pryda vårt vardagsrumsfönster med sina ljuva färger.

Igår sprang sambon, min far och bror Göteborgsvarvet, 2.1 mil. Alla tre tog sig nöjda i mål trots, skador med benhinnor, hälsenor och influensa. Själv tog jag mig i mål med lite skoskav efter att ha hejat fram min familj och njutit av en mumsig picknick med min kusin vid sidan om loppet. Det lär allt dröja innan jag drar på mig mina joggingskor för att springa ett lopp på två mil, men den tiden lär väl komma den med :) Nu har de någon veckas återhämtning sen börjar laddning och träning inför den svenska klassikern som de planerat att genomföra. En svensk klassiker innebär att de genomför Lidingöloppet som är löpning 3 mil, Vasaloppet, nio mil på skidor, Vätternrundan, 30 mil på cykel och Vansbrosimningen då de simmar 3 km i Västerdalälven. Själv trivs jag bäst vid sidan om alla lopp och hejar fram mina hjältar som genomför dessa bedrifter. Jag är så stolt över dem.

Ha en fortsatt underbar dag!

13 kommentarer:

Jannicke sa...

Så sprek familie du har,
og de er jo heldige som har deg på sidelinjen!!

Nydelige blomsterbilder ,o)

Klem til deg. J.

In my house sa...

Hej snälla goá duuu... Tack tack, börjar jag med =)
- Här kan jag inte ha något fönster på glänt, för regnet öser ner utanför,,,, så jag får ha en inne fixar dag idag!!! lite mysigt det oxå....

Hoppas du får en gottig dag! Stor kram josse

Karin Lindström sa...

Hej!

Tack för din rara kommentar hos mig! Så roligt med en för mig ny blogg. Mycket fint och tänkvärt visar och skriver du om!

Jag träffade Elisabeth Anyhow på bloggträffen och hon var så glad och trevlig. Härligt med possitiva människor. Hennes shop är verkligen fin!

Du är så välkommen att kika in till mig och jag kommer gärna tillbaka hit igen!

Ha det så bra!
Karin

Sara Mårtensson sa...

Hej!
Vad roligt att du fick vara där och titta. Jag såg det på tv och oj vad mycket folk det var!! Min storebror sprang :-)
Fina blommor du fått!
Hoppas ni har fått lite mera värme nu.. vi har haft det underbart varmt och soligt i helgen!
Kram Sara

Elisabeth, anyhow.se sa...

Men du vilka hjältar - allihop, fast jag hade absolut trivts bäst som dig - på en filt med en sån Leila picknick framför mig, in my dreams! :)

MAJA: Style & Life by Leia sa...

hihi....gillar picnickstilen;) Jag vill ju också göra klassikern...men Lidingöloppet???? Nej tack....jag vägrar...sprungit den korta varianten och ALDRIG mer....hellre en mara...

underbara blommor ni har blivit överösta med!

Kramar

♥ Fyra årstider sa...

Jag kommer ihåg min uppsats..kommer också ihåg att jag ibland inte visste vad jag sysslade med:-)
Kram Lotta

VITA NYANSER sa...

Vad härligt att de kom i mål. Jag tycker att de är så duktiga allihop som springer, det är ju långt! Lidingöloppet sprang sambon för två år sedan, det var tufft, mycket backar. Vad duktiga de är som tänker göra klassikern. Stora prövningar och kul om de klarar av det.

Ha det bra!
Kram L-L

Hemma hos Klara... sa...

Beundrar alla som orkar (usch vad lat jag låter) med klassikern. Vansbrosimningen är kul att titta på, men ack så tuff att genomföra.

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Helena

Lilla huset på prärien sa...

Ah, kan det månne vara en släng av 40-års kris han har då? Min man skulle göra det förra året (då han blev 40...) fast det blev bara Vätternrundan och Vansbrosimmet då. Inte illa det iofs. Jag hoppade... I år blir det Vätternrundan igen minsann. Cykla gillar han. :)

Beundrar också dig som sitter o pluggar!

Kram Jenny

Jannicke sa...

Hei igjen.
Tusen takk for kosleig hilsen i dag :o)
Ja, kranen er gullfarget ;o),
kjekt du likte den!
Ønsker deg en deilig dag! Klem J.

mi-rachel sa...

hei, det er ikke metervare de tekstilene fra ikea.
det er sengetøy,putetrekk og ferdiggardiner.
jeg kjøpte de på salg...så jeg tror produktene skal gå ut :)

ha en fin dag!

Lallis - liv och leverne sa...

Inte illa att springa Göteborgsvarvet:)Och vilka fina blommor du fick på din dag:)
Kram Lallis