20090705

För att göra en kort historia lång


Jag har nu haft en lång ofrivillig frånvaro från bloggandet. Orsaken har ju självklart varit det klassiska, tekniken har inte hängt med min snabba utveckling, ehum* eller så var det kanske tvärt om. Kort och gott så har min dator krånglat och på grund av den djupa kärlek jag hyser till min dator har jag vägrat använda en annan förrän min kommit på benen igen. Och så nu genom mycket omtanke och kärlek kan jag nu äntligen pusta ut och återvända till livet i cyberrymden.

Många projekt har dragits igång, allt ifrån virkning till snickerier. Kurser är avslutade med lovord och positiva resultat, studenter och födelsedagar har firats med god mat och dryck. Det har solats så fläsket har stekts till en nyans som mer liknats en kräftas. Det har badats bland gäddor och brännmaneter i grader allt ifrån 12°c till 24°c. Vi har fått en ny medlem i familjen, en silvrig skönhet på fyra hjul ;) och den går som en klocka. Det har grillats med familj och vänner, 50-årsfest på en loge har firats där 70-tals discot varade till långt in på morgonkvisten. Och nu sitter jag här med en fungerande dator och skapar ett efterlängtat inlägg samtidigt som jag dricker det obligatoriska eftermiddagsteet.

4 kommentarer:

Jannicke sa...

Fint å ha deg tilbake!!

Vi blogges nok i løpet av sommeren,
'men det blir nok litt stille her fra meg en stund nå o) Klem J.

mi-rachel sa...

velkommen tilbake igjen!

VITA NYANSER sa...

Vad härligt för dig att vara tillbaks igen, och för oss att du är här igen! Mycket som har hänt sen sist, full fart...= )!

Kram L-L

Wilda Stenlyckan sa...

Hej!
Vad skönt att din "älskling" är hel igen! Hur skulle man klara sig utan dator?!
Ni verkar ha haft det superhärligt när man läser din beskrivning! :-)
Ha en härlig fortsatt sommar!
Kram Sara