20090717

Mormorsrutor


Ett av alla de projekt jag påbörjat under den senaste tiden är bl a en "mormorsrutepläd". Jag inser nu när jag virkat 13 rutor att jag tagit på mig ett evighetsprojekt där jag har svårt att se ett slutresultat inom den närmaste framtiden. Men oj vad mysigt och avslappnande det är att virka, man kan nästan virka var som helst och i vilket situation som helst, vilket gör det hela så mycket roligare.

Jag har använt mig av ett garn som heter "Muskat", som är 100% egyptisk bomull. Jag valde just det här garnet p g a de, enligt mig, fina och milda färgerna.

Det beiga garnet är inte alls så gult som det ser ut på bilden utan går mer åt det kalla ljusa. I dessa fyra olika färgkombinationer kommer jag att virka mina rutor.

I eftermiddag ska jag, sambon och min far åka ut till Ramsvik (ligger mellan Hunnebostrand och Smögen) och fiska. Vi får hoppas på fint väder och massor med fisk. Jag önskar er alla en fortsatt underbar fredag och en härlig helg.

5 kommentarer:

MAJA: Style & Life by Leia sa...

Härligt att ha dig tillbaka:) Åååå snälla säg att det var jag som inspirerade dig till det evighetsprojekt:) vill ju så gärna inspirera någon:)

kramar

Jannicke sa...

Hei.
Det mormorteppet kommer til å bli nydelig! Så flink du er :o)

Ja, vi bodde 8 netter på Antiparos. En herlig øy,
anbefales ;o)
Vi er også ved sjøen nå.. på sommerhuset vårt. Så mye fisking her også ;o)

Ønsker deg en deilig lørdagskveld.

Klem J.

Mamma Millan sa...

Hej...så fina rutor o så härliga färger...håller med på o virkar mormorsrutor...såå kul...som du säger lätt o man kan ju virka vart som helst ju...på stranden vid tv.n o på bilfärder...dvs om maken kör då;)
Är uppe i 70 st nu...ska göra runt 100....phuuu...men så sa ja ju det skulle bli mitt sommarprojekt med;)))

ska bli en babyfilt ttill lillen...finns i ett av mina inlägg om du vill kika..."sommmarprojekt"...

Lycka till då;)))mILLAN ♥

Galleri MochB sa...

Håller också på med ett liknande evighetsprojekt ;O) Härliga färger du valde till din! Ha en skön söndag!

Emelie sa...

Vilka härliga färger du har valt. Är nyfiken på vad färgerna heter..