20090804

Blåa små bär



Nu har jag fyllt min frys med blåbär för flera år framöver, nästan i alla fall. Jag kände mig lite tråkig när jag frös in alla blåbär istället för att baka något gott av dem, men tänkte jag den som spar han har. Så kan jag sen en kall och ruskig höstkväll baka en god blåbärspaj och tänka tillbaka den sommar som varit och verkligen njuta.

Ha en fortsatt bra dag!

15 kommentarer:

mi-rachel sa...

herlige blåbærfoto!!

Jannicke sa...

Enig med Rachel.
Helt nydelige bilder ;o)

Klem J.

Galleri MochB sa...

Så fint med blåbär och så gott med blåbär :O) och visst skall man spara... tänk så mysigt sen att plocka fram dem i höst/vinter/vår...

mariaemb. sa...

Underbart! Jag har plockat lite hittills men bakat och njutit av den färska men i helgen ska jag och mamma ut och plocka rejält så även jag fyller (min redan fullproppade) frys. Blåbär är något som jag använder mig mycket av under året, i filen, till pannkakorna eller till en god smoothie.

Ha en fin kväll!
Kram Maria

Lilla huset på prärien sa...

Mmmm jag älskar blåbär - gud så gott det ser ut!! Superfina bilder :)

Kram Jenny

timelesshome annika sa...

underbara bilder!
-Och visst finns det mängder av blåbär .Ha det gott Annika

Maliva`s verden sa...

Hmmm..fristende bilder av blåbær..Nå tror jeg at jeg må ta meg en skogstur jeg også:o)Go`helg til deg fra Maliva

Daniel sa...

åh bjud mej på paj!

Lallis - liv och leverne sa...

Sicka foton! Underbart:)
Kram Lallis

Stina sa...

Åh...vad härligt och gott.:-) Kram

millandante sa...

SÅ fina bilder, och vilken skatt du har i frysen nu!
Kan tänka mig att det var mycket folk på Göksäter, men oj vad kul det är att åka dit och fynda lite, deras tygavdelning är toppen!! 29 kronor...otroligt!
Kram

Mrs. b sa...

Härliga bilder - visst är det gott att spara i frysen! Vi försökte plocka lite blåbär häromdagen, men barnen blev för otåliga så det blev inte så mycket. Men det räckte till en paj i alla fall.

Sara Mårtensson sa...

Superfina bilder!! Jag älskar blåbärspaj! Bara tanken på paj får det att vattnas i munnen på mig. Och till pajen ska man ha marsansås! MUMS!
Kram Sara

Hem och Lycka sa...

Å vad härligt! Tänk att kunna ta fram blåbär lite då och då till blåbärsmuffins, blåbärspaj eller bara lägga lite i den naturella yoghurten. Mums!

kram

Ida Pettersson sa...

Hej! Ja jag finns också i bloggvärlden serru och du är så välkommen in hos mig. Och Ludvig, för det är ju mest honom den handlar om hihi:)

Kramar