20090802

Rosor


I fredags var vädret hemskt här hemma hos oss, det regnade, var kallt och blåste storm. Sista dagen i juli kunde inte bli mycket sämre men istället för att sitta inne och tycka synd om sig själv bestämde jag att vi skulle åka till Göksäter på Orust, sagt och gjort. När vi kom dit insåg vi att resten av Sveriges befolkning tänkt i ungefär samma banor, det var knökat med folk. Trotts det gjorde jag en hel del fynd, bl a dessa tre underbara rostyger för endast 29 kr/m, det kallar jag ”som hittat”! Nu är det bara att luta sig tillbaka och vänta på lusten att skapa. Närmare bestämt funderade jag på att skapa två quiltade överkast/filtar samt några kuddar. Men jag väntar fortfarande, tycker nog att tygerna är fina som dem är ett tag framöver.

Jag blev så rosinspirerad av tygerna så jag kunde inte låta bli att föreviga de få rosorna som fortfarande fanns kvar i trädgården.

8 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åh jag önskar verkligen att jag kunde sy och hade en symaskin! Det finns ju så otroligt mycket fint man kan göra och qviltade överkast låter onekligen fint...

Kram Jenny

mi-rachel sa...

så utrolig fint.
pene bilder også!!

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Wow vad billigt..du får visa vad det blir sedan.
kram Lotta

Jannicke sa...

For noen nydelige bilder!!
Du er en dyktig fotograf!!

Klem og god natt. J.

Galleri MochB sa...

De matchar ju varandra :O) Skall bli roligt att se vad du kommer att skapa av dem.
Kram Mia

A home far away sa...

Rosor är helt underbara!

Kram Gunilla i Singapore

Livet på Vestergård sa...

Så vackert med rosor!

Lallis - liv och leverne sa...

Åh så fina:)Kram Lallis