20091117

Ett hus på landetNu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg, vi har haft fullt upp med packning och flytt. Att leva i ett hem fullt av flytt- och bananlåder är inget vidare inspirerande så inlägg har fått vänta. Idag har regnet öst ner här hemma hos oss i vårt lilla hus på landet. I lite över en vecka har vi bott här och vi stortrivs verkligen!

Jag har många planer och projekt jag vill genomföra, men det absolut första vi måste fixa är vattnet som både smakar och luktar äckligt. Men allt är beställt och nu väntar vi bara på leverans och två händiga pappor som ska installera grejerna. Efter det ska vi lägga fokus på köket vilket jag skrivit i tidigare inlägg. Trodde aldrig att det kunde vara så roligt att planera ett kök, det lutar mot vitt och lantligt med inslag av zink. Nu ska vi tända i braskaminen och jag ska njuta av en värmade kopp te tillsammans med en bra bok.

8 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Åhh vad kul att höra från dig igen. Kan förstå att det är lite att stå i när man flyttar. Det var ju ett tag sedan för oss men nu tittar vi och vill flytta. Har varit på en visning idag i ett alldeles fantastiskt hus. För oss är bara avståndet nackdelen annars finns det inga skuggor.
Kramkram Anne

Snövita drömmar sa...

Så ni ska bygga ett kök, ja det kan ju vara himlans skoj att följa.

Ha det bra!

Jannicke sa...

Så godt å høre fra deg igjen! Og gratulerer med vel overstått innflytting!
Gleder meg til å se bilder fra huset og stedet dere nå bor :o)
Lykke til med å få fixet vannet, skjønner godt at det er prioritet # 1!!
Klem J.

Lilla kullan sa...

Så mysigt att ni trivs. Kan tänka mig att du har många idéer nu.:-) Kram Stina

Elisabeth - anyhow.se sa...

Det låter som ni lutar åt ett snyggt håll - me like zink!

milla-andante sa...

Men så mysigt det låter!!! Att flytta är visserligen jobbigt men dock så UNDERBART!! Livet får sig en liten omstart med nya drömmar och planeringar! Låter så snyggt med köksplanerna! Ska bli så kul att följa er i detta!
Kram

Maria sa...

Tack snälla, det värmer!

Vilken underbar julros på kortet!!! Det är en blomma som jag älskar men priset överstiger tyvärr min smärtgräns. Vitt lantligt med inslag av zink låter kanonsnyggt! Hoppas på att få se härlig bilder sen! :)

Ha en fin avslutning på veckan. Kram Maria

Fröken Fräken sa...

Det är mycket att stöka med när man flyttar! Jag har en tendens att börja överallt samtidigt, och så blir det inte klart någonstans..

Jag försöker ställa olivträden så svalt och just som möjligt under hösten/vintern, men man får räkna med att de ändå tappar blad. Det dyker dock upp nya när vårsolen återvänder!