20091126

Längtan till advent

Tänkte passa på att vissa dessa stolar som jag köpte på blocket för ett tag sedan. Tanken är att dem ska målas vita och dynorna ska kläs om i ett grovt linnetyg, jag vill helst ha ett tyg åt det beiga hållet men sambon vill ha ett åt det gråa hållet, så vi får väl se hur det blir. Nu har vi bott i huset i snart tre veckor, tänk vad tiden går fort. Vi börjar sakta men säkert att komma i ordning men vi har fortfarande en del kvar att göra. På söndag vill jag att vi ska vara klara eftersom det då är första advent och jag vill kunna julpyssla så att det blir juligt och mysigt här hemma. Alla planer på kök och renovering kommer vi att lägga på is till nästa år för att kunna njuta av årets sista månad. Julen är för mig en tid med familj och vänner, då vi ska umgås och ha trevlig. Det ska finnas tid att sitta med en bok framför brasan, göra julkort eller baka pepparkakor utan krav på annat som måste göras.

6 kommentarer:

Jannicke sa...

Vakre stoler, som sikkert blir enda vakrere som hvite...
Enig at nå er tiden inne for å slappe av og nyte dagene... oppussingen løper ikke fra oss ;o), den tar vi fatt på i 2010 :o)
Kos deg denne første helgen i advent ;o)
Klem J.

Anonym sa...

Här blir det julkranstillverkning med litet julbord imorgon med tre vänner. En mysig tradition:)Jessica

Livet på Vestergård sa...

Vilka fina stolar!De kommer att göra sig väldigt bra som vita. Vad roligt att få julpynta i nya huset! Ha en mysig helg!

Maria sa...

Hej,

Vilket klokt beslut att lägga renoveringsplanerna på is tills efter jul och nyår, det är aldrig kul att ha det stressig över jul.

Jättevackra stolar! Jag minns att min mormor och morfar hade liknande, men tanken slog mig aldrig hur vackra de förmodligen hade blivit i vitt!

Hoppas du får en riktigt härlig helg!
Kram Maria

Hem och Lycka sa...

Vilka vackra stolar! Mamma och pappa har liknande. Ett tips - klä stolen med det ena tyget och köp stolsöverdrag från Nyblom i det andra tyget så kan ni varva ;-)

kram

Lilla huset på prärien sa...

Hallå där... kom köp blåbär! Titta in till mig :)