20091004

Kanelbullar och vandringslustDagen till ära håller jag på att baka kanelbullar, som vi ska njuta av i eftermiddag. För idag har vi planerat att dra på oss vandringskängorna och åka upp till ”fjället” och plocka lite svamp, om det finns något kvar vill säga efter frosten. Det är en helt underbar höstdag idag, så varför inte ta till vara på den på bästa tänkbara sätt. Fikakorgen ska med, med kaffe, kanelbullar och varm choklad, åhh tycker själv det låter så mysigt.

Igår åkte vi till Göteborg i syfte att hitta en jacka till mig, men icke då, hem kom vi utan att ha köpt någonting, rekord! Jag tror aldrig det har hänt tidigare. Men hittade en fjällräven parkas som jag är sugen på att köpa, men var lite osäker på färgen, svart, grön eller röd? För övrigt hittade jag så mycket fint jag ville köpa, men av någon konstig anledning kändes det inte roligt att köpa det nu, jag vill vänta tills vi flyttat helt enkelt, hihi!

Måste bara visa denna underbara bok jag köpte för några dagar sedan, de flesta som gillar det lantliga och ljusa har den nog redan, men oj vad härlig den är. Rekommenderar den varmt till alla er som funderat på att köpa den men inte gjort det eller inreder ert hem i den lantliga, vita stilen. Den heter Inred och Dekorera ljust och lantligt och är skriven av Anna Örnberg, mumsig läsning.

Ha en fortsatt underbar söndag!