20091219

En lycklig dag!


Vissa dagar är det så enkelt att bara vara lycklig, idag var en sådan dag. Visar lite foton från vår långpromenad i förmiddags, vädret var underbart. Så enkelt att bara njuta och bara vara!


Jag har under stor del av mitt liv skyndat mig fram utan att ta mig tid att njuta av de stunder jag upplevt. Jag har haft svårt att känna mig nöjd med det jag haft och istället längtat till det jag inte haft. Idag försöker jag se det unika i varje ögonblick, ta var dag som den kommer och glädjas åt allt jag har och upplever. Kursen som jag nu har gått, har tärt på mig. Det har varit en oplanerad och ostrukturerad kurs utan något sammanhang, vilket har varit påfrestande både psykiskt och fysiskt. Trots att jag försökte se det positiva i kursen har jag kännt mig både splittrad och osäker. Jag är så tacksam för att jag har min sambo och min familj som stöttar mig när det är tungt och hjälper mig att se det ljusa och kämpa mig igenom tunga perioder. Ni tror på mig vilket betyder oerhört mycket. Nu känns det skönt att kursen är över och jag ser fram emot nästa kurs med nya kunskaper och möjligheter.








Ha en fortsatt underbar kväll!

20091217

En vit jul?


Igår natt skickade jag in den sista tentan innan jul, nu är vi lediga fram till den 14:e januari. Jag ska ta det lugnt och njuta av den lediga tid som jag nu har framför mig. Passa på att umgås med min familj och mina vänner, ta hand om mig själv och bara ha det skönt.


Vintern kom hem till oss idag och lade ett tjockt vitt täcke med mjuk fluffig snö omkring oss, det har varit så mysigt att se snön falla utanför fönstret. Jag älskar snö, speciellt när det börjar snöa, det är så mycket förväntningar när den första snön kommer. Vi har inte fått uppleva en riktig vinter på flera år, vilket jag har saknat. Jag vill ha en riktig "vargavinter" med snö upp till midjan, möjlighet att åka skidor varje dag. Det finns inget härligare än att kunna dra på sig varma kängor och kläder och gå långa vinterpromenader.


Jag tycker det är så härligt att ha möjlighet att njuta av allt vackert som finns omkring oss. När jag stod nere vid havet som låg alldeles stilla och öde trots snöstormen som ven omrking, kröp en sådan ensamhet över mig. Jag insåg då vad tacksam jag är för alla underbara människor jag har omkring mig. Min underbara sambo och familj, min tokiga släkt och alla mina härliga vänner. Alla dessa människor som jag älskar så mycket och trivs så mycket tillsammans med. Det finns ingen större rikedom än den kärlek vi ger och får från dem vi tycker om och håller av.

20091206

Mitt drömkök

Trotts att vi lagt våra köksplaner på is har jag inte kunnat låta bli att kika runt på olika kökstillverkares hemsidor och drömma, planera och fundera kring hur jag vill ha det. Det är ju så roligt!

Jag är med och tävlar på Marbodals hemsida där jag har skapat en moodboard som visar min köksstil och hur jag skulle vilja att mitt kök såg ut. Så gå gärna in och rösta på mitt bidrag, så kan ni hjälpa oss att komma ett steg närmare vårt drömkök. Mitt bidrag heter: Mitt drömkök och är gjord av Linnéa. Klicka på bilden nedan så kommer ni direkt till tävlingen och betygsätt med hjälp av stjärnorna under min moodboard.

Idéstudio


Ha en fortsatt underbar dag!