20100522

Panel

Nu har köksrenoveringen kommit igång på allvar och vi lever i ett fullständigt kaos. Matlagning görs på en kokplatta i vardagsrummet och disken görs i handfatet på toaletten, det är intressant med fult genomförbart. Trots kaos är det jätte roligt! Nu äntligen har vi kommit så långt att istället för att riva fram massa gammalt och fult så sätter vi upp nytt. I taket och på väggarna har vi valt en slät, hyvlad granpanel som vi har valt att grundmåla vit innan vi satte upp den. Detta för att slippa eventuella sprickor som kan uppstå när man sätter panel. Jag älskar det här och det är så roligt att äntligen får möjlighet att skapa något eget. Efter att ha bott i lägenhet är det helt magiskt att ha ett eget hus.

3 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Det där levnadssättet känner jag igen, från då vi renoverde vårt kök :)

Jessica sa...

Det där känner jag igen, förutom att här satt panelen redan uppe och ja, det spricker. Men det får gå under benämningen shabby shic:) Ha en fortsatt skön kväll. Jessica

Elisabeth - anyhow.se sa...

Det är HUUUR kul som helst, vi gjorde en felbeställning så det drog ut 2 veckor extra, men vi var fortfarande lika glada när vi stod med disken i tvättstugan, eller gör jag en efterkonstruktion nu?! :)

Det ska bli KUL att se FINT & du Tusen Tack för din goa kommentar om min webshop!!!