20100718

Livets tåg


Kylan har dragit in över vårt lilla hus och sveper in oss med en känslan av en analkande höst. Sommaren känns idag långt borta. Ibland kan jag tycka att tiden går för fort, den forslas fram som ett godståg på räls utan tid till stop. Är det därför det är så viktigt att leva "här och nu"? Att inte leva i det förgångna eller i framtiden. Livets tåg stannar inte och väntar, eller kör snabbare för att vi fortare ska komma till nästa hållplats. För att vi ska ha möjlighet att njuta av det vackra landskapet utanför livets tåg, tror jag det är viktigt att vi inte tar tiden för given. Utan njuter av den eller skapar något av den.


En mysig utflyktsmål är till Orust blommor och njuta av alla pelargoner i pelargonhuset. Gillar du pelargoner kommer du att älska detta ställe. Här fann jag min passion till dessa vackra och unika blommor.

8 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Därför vägrar jag tänka att jag BARA har två veckor kvar av min semester utan försöker tänka att jag har HELA två veckor kvar av den :O) Men även här har vi kyligare vindar nu...
Finfina blommor!
Kram Mia

Jessica sa...

Mm, det börjar att lukta höst ibland. Lite tidigt men hösten är också en underbar årstid. Jessica

Anonym sa...

Hejsan! nu undrar jag om du vill hjälpa mig? hur får man stora bilder på bloggen, du har en sån underbar och stilren blog... H:Hanna

Jannicke sa...

Helt nydelige blomsterbilder :o)

Innom med en klem og ønske om en fortsatt FIN sommer!

Klem J.

Elisabeth - anyhow.se sa...

Första gången jag blivit överfallen av en pelargon - and I liked it!!! :)

anna k. sa...

Åh vad ljuvligt! Älskar pelargoner i alla dess former!!

Drömmar och Lycka sa...

Hej Hanna, själklart vill jag hjälpa dig. Maila mig (drommarochlycka@gmail.com), så kan jag lättare beskriva lite mer detaljerat. Ha en fortsatt toppendag!

Kram Linnéa

Livet på Vestergård sa...

Javisst kommer hösten, men det är ganska skönt med klar höstluft efter värmen i sommar!
Ha det gott! Kram Kicki