20100827

Köket före renoveringen


Några bilder från hur köket såg ut innan vi började renoverade det. Inte riktigt i vår smak, frågan är om det var i någons smak. Hela köket kändes osammanhängande, utan någon röd tråd. Det var minst tre olika sorters träfanéer, grisrosa väggar, en salig blandning av lister och vitvaror som haft sina bättre dagar. Det fanns ingen glädje i rummet, ingen känsla eller omtanke till inredningen. Därför känns det så underbart nu när vi nästan är klara och vi är så nöjda. Men fortfarande lite kvar att göra så i eftermiddag blir det en tur till Göteborg och Ikea för att byta knoppar och köpa hyllplan. Jag ska beställa strömbrytare och vägguttag och vi är fortfarande på jakt efter lister. Ibland kan det vara påfrestande när man vet exakt hur man vill ha det.

I onsdags var jag på jobbintervju för ett extrajobb, idag får jag veta om jag får det. Pirrigt! Jag hoppas så på att jag får det. Det hade ju varit så roligt!
Ha en fortsatt härlig dag!

4 kommentarer:

Jessica sa...

Förstår precis vad du menar med köket:) Vet inte om Munkedals byggnadsvård finns kvar? Annars har Dalskog och Hedekas trävaru bra sortiment, iaf när vi gjorde iordning vårt kök. Lycka till Jessica

anna k. sa...

Jag förstår verkligen att ni slet ut det där köket, fruktansvärt! Håller tummarna för att du får jobbet du vill ha!

milla-andante sa...

Vad spännande med både kök och jobb! Lycka till!!

Sara sa...

Liknar den luckan jag har i mitt kök idag, ska också snart renovera mitt kök! Vilken leverantör valde du att köpa kök ifrån?