20100910

Cox & Cox + fredagsmys

Efter en vecka full av föreläsningar, plugg och jobb känns det skönt att sätta sig i soffan med fötterna på en kudde och bara "slappa". Ikväll väntas fredagsmys med tacos, en flaska gott rött vin och en påse lösgodis. Mys på högsta nivå.

Cox & Cox lanserade i förra veckan sina höstnyheter 2010. Så mycket snyggt och praktiskt som gör ett hem både levande och kreativt. Några favoriter bland deras sortiment är bl a denna söta knappburk, Little Button Jar, för £10. Snyggt och praktiskt snöre som detalj i köket eller i trädgårdsboden, Spool of Natural String för £5. Vem klarar sin vardag utan att skriva listor? Inte jag, jag skriver dem dagligen och hade gärna skrivit dem på dessa snygga To Do Sticky Notes som kostar £11. Den perfekta förvaringen för handskar och vantar nu inför hösten och vintern är denna snygga Gloves Storage Bag för £17. Vad hör inte hösten mer till än en rykande varm kopp te som serveras i en snygg tekanna, Glass Teapot för £26. Den perfekta väskan till resan eller träningen är denna snygga Vintage Canvas Weekend Bag för £160. Mycket snyggt som skapar ett väldigt shoppingsug, i alla fall hos mig.

Photos: Cox & Cox

6 kommentarer:

Maria sa...

Jag fastnade också på deras hemsida tidigare i veckan. Så mycket snyggt!!

Trevlig helg!
Kram Maria

Skatan sa...

Hej! Ja du, det fanns mycket snyggt där!!! Tänk om man bara kunde klicka hem det man kände för ;) Fast då vore det ingen sport att bygga det personliga hemmet...visst?

Önskar en fin helg!

Anna

Michaela sa...

Gah! Vilken snygg webbbutik! Varför finns inte dom sakerna i Sverige? Vill ju köpa massa saker, men det känns så krångligt när det är i pund... Har du beställt nåt därifrån?

Hoppas allt går toppen på jobbet!

Puss Michaela

Therese sa...

Vilken fin blogg du har!

Weekendbagen längst ner till höger är supersnygg verkligen, känns som att man skulle behöva ha en sån hemma :)

Elisabeth - anyhow.se sa...

Vääääldigt mycket finheter!!! :)

milla-andante sa...

Oooh... mycket fint!!
:)