20100928

Viktiga stunder


Det är så oerhört viktigt att vi tar oss sig tid att ta det lugn och att bara njuta. Vi påverkas alla av de krav samhället ställer på oss. Dagarna räcker inte till, vi känner oss stressade och otillräckliga. Detta är vardag för många av oss och då även mig inräknat. Det är många gånger jag glömmer att ta det lugnt, glömmer att leva och framförallt glömmer att prioritera det som är viktigt för mig, som får mig att tycka om det liv jag lever. För mig kan det vara stunder tillsammans med min sambo Christoffer som betyder så oerhört mycket för mig. Det kan också vara en tidig morgon eller sen kväll, uppkrupen i fåtöljen med en bra kärleksroman och en knastrande brasa i bakgrunden. En fika tillsammans med mina underbara vänner. Mina "Bönor" i skolan som betyder så mycket för mig. Ett kalas med min underbara släkt som får en att känna sig uppskattad och omtyckt. En joggingtur en vacker höstdag tillsammans med min pappa då luften är alldeles frisk och klar. En dag i stallet med min underbara svägerska. En mysig utflykt med fika och blommor tillsammans med min mamma. En stund i trädgården tillsammans med min mormor som lär mig skillnaden på olika växter och ger mig bra husmorstips. En stund tillsammans med min bror som jag tycker om och uppskattar så mycket. Alla dessa underbara människor som jag har omkring mig som gör mitt liv så värdefullt. Det finns inga bättre stunder än de som vi tillbringar tillsammans med dem vi älskar och då får vi inte glömma oss själva. För visst är jag/mig själv också en person att älska, tycka om och trivas tillsammans med.

Njut av er själva och era nära och kära, så önskar jag er en fortsatt fin kväll!

Kram Linnéa

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så fint skrivet och så sannt!
Ha en fin dag! Kram Kicki

Maria sa...

Mycket klokt skrivet. Känner mig träffad, det har varit mycket stress de senaste veckorna. Men till helgen ska jag unna mig godis. och blommor. Även om det blir raportskrivning strörre delen av helgen.

Tack snälla för kommentaren hos mig! När det gäller resan så kommer vi att vara borta i knappt tre månader. Väldigt länge men det ska bli otroligt spännande!!

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Maria

milla sa...

Så fint skrivet...! Och så viktigt...
Kan du tänka dig att när jag låg på sjukhuset hela det där året, så var det ENDA jag längtade efter att bara få VARA tillsammans med de jag älskar, ingenting annat, än att få finnas där och höra deras tankar.

Tack för att du påminner om detta, goa du!!
KRAM

Jessica sa...

Så sant. Är du intresserad av pelargonsticklingar? Kan ta med när det är dags att fira Johan eller om du vill ta en tur upp hit? Ha det gott Jessica

Gudrun sa...

Så sant och klokt du resonerar. Har själv tänkt mycket i de banorna.
Önskar dig en fin kväll