20101022

BoligLiv

Photo: BoligLiv

BoligLiv är en tidning full av kreativa idéer, färgsprakande bilder och underbara reportage vilket gör den till en stor favorit i tidningshyllan. För mig är inredning något personligt, något som speglar människorna som lever i hemmet. När vänner och bekanta kommer hem till oss vill jag att vårat hem ska spegla våra personligheter, vilka vi är och vilken historia vi bär med oss. BoligLiv är allt detta för mig. En personlig tidning som speglar unika människors stilar och liv. Är ni inte bekanta med tidningen rekommenderar jag er att kika in på deras hemsida, http://www.boligliv.dk/. Här hittar ni massor av inspiration och läckra recept.

Jag har mycket i skolan nu med både exainationer och inlämningar så uppdateringen här på bloggen kommer tyvärr att bli lite glesare. Hoppas ni har överseendet med detta!

Kram Linnéa

3 kommentarer:

Jessica sa...

Har aldrig hört talas om den tidningen, tack för tipset:) Full förståelse för att det finns annat i livet som tar tid, uppdateringen kommer när den kommer. Har en del vildar om du vill ha en stickling eller två. Kram och hälsa Jessica

Maria sa...

Wow, tack för tipset. Har inte tittat in där tidigare. Det blir det ändring på nu!

Hoppas att det går bra med allt i skolan nu. Det är skönt när det är gjort men jag vet att det är en pärs innan. Du får unna dig något gott eller fint efteråt.

Ha en riktigt fin söndag!
Kram Maria

Ylva sa...

du har så rätt så, de danska tidningarna är ju underbara och BoligLiv och Boligmagasinet är klart bäst. Köper alltid dessa nuförtiden.