20101129

Fira julen tillsammans med IKEA!

Photos: IKEA

Igår var det första advent och i många hem tändes det första ljuset på adventsljusstaken. Nu börjar nedräkningen, 4-3-2-1 och julafton är snart här. Jag har börjat fnurla lite på julklappar, många är säkert redan klara, andra kanske vill vänta ytterligare några veckor till. För mig ska det i år inte bli några sistaminuten julklappar. Det ska vara klappat och klart sista veckan, det är iaf vad jag hade tänkt, sen hur det går med det är en helt annan sak. Eftersom vi i år kommer fira julen tillsammans med min familj och släkt, blir det många julklappar. Därför har tankeverksamheten dragit igång på högvarv. Ska jag skapa något kreativt själv eller köpta något nytt? Det är ju alltid roligt med något hemmagjort, kanske något smakfullt?

Ni har väl inte missat IKEAS (IKEA social initiative) mjukdjurskampanj som fram till den 23 december donerar tio kronor för varje mjukdjur och barnbok som säljs på IKEAS varuhus till Unicef och Rädda barnen. Mjukdjurskampanjen kommer att hjälpa Unicef och Rädda barnen att starta nya projekt i 22 länder. Sedan 2003 då den årliga mjukdjurskanpanjen startades har det samlats in totalt 238 miljoner kronor, vilket hittills hjälpt ca åtta miljoner barn. I år hoppas IKEA på att samla in 100 miljoner extra samtidigt som de vill öka medvetenheten om vikten av barns utbildning. Vill ni läsa mer om kampanjen, gå in på IKEAS hemsida eller klicka här. Så har ni svårt att komma på den perfekta klappen till dem små i familjen/släkten, köp då ett gossedjur eller en barnbok och hjälp Ikea att skapa en bättre framtid för så många barn.

4 kommentarer:

the shed sa...

Tänkvärt, varför inte hjälpa till och stötta Unicef o RB..gillar bilderna från IKEA..
Kram Tina

Fru Westman sa...

Vilka härliga bilder från Ikea. Ska spana in Rädda Barnen! Du har en award att hämta hos mig.

/Linda

Petra Bloggar sa...

Nämen HEJ! Bloggar du igen, kul! Jag kikade in i din elwblogg långt efter att du slutade i hopp om :-)

KRMA

Jessica sa...

Egenhändigt gjorda julklappar är alltid kul att få och göra, tycker jag:) Det blir något speciellt som du inte får med köpta, kram Jessica