20101210

Äntligen fredag...
... och bara två veckor kvar till julafton. Jag har sagt det tidigare och säger det igen, tänk vad tiden går fort! Men det är ju så det är och inget vi kan göra något åt, så lika bra att njuta av det vi har och inte längta efter tiden vi inte har. Jag är både glad och tacksam att vi idag bor på landet och att på ett så enkelt sätt kunna njuta av naturens vackra skiftningar. Trots att det var så mycket enklare att bo i lägenhet och att mycket är jobbigare och krångligare att bo i hus, som t ex att det är så dåligt isolerat eller att varmvattenberedaren slutar fungera när det är -20 grader ute, kan inget jämföras med att bara öppna dörren till allt det vackra eller friheten huset för med sig. I morse knarrade det så härligt under fötterna när jag hämtade tidningen, det var inget jag kunde njuta av tidigare. Så nu sitter jag och värmer mig framför brasan innan jag ska göra mig iordning för skola och seminarie.

Bilderna ovan tog jag för några dagar sedan, innan den sista snön kom. Ljuset var så vackert, precis innan skymning och jag var bara tvungen att försöka föreviga det. Jag kanske var ute runt en timme och man märker så tydligt hur fort det mörknar.

Hoppas ni alla får en underbar dag!

4 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Ah så fina bilder nu igen! Javisst är det härligt att bo på landet. Skulle inte vilja byta ut det för nåt i världen :O)
Skön helg! Kram Mia

the shed sa...

Ja, nu är det snart julafton. Tycker tiden går så fort, jag känner att det mesta är under kontroll. Denna julen känns väldigt lugn o sansad för mig, hoppas det håller i sig..
Bilderna du tagit är så fina, får gå ut i skymningen o pröva o fota jag med.

Fredagskram/Tina

Min plats i solen sa...

Fantastiska vinterbilder! Ren njutning att titta på! :)

Sköt om dig!

Kram Lotta

milla - andante sa...

Så bra skrivet om överfylld säck... och vilka vackra bilder du tagit!!!
Gillar ugglekulan också!:)

KRAM