20101207

Fönsterglimtar

Blev en lite paus här på bloggen, ingen planerad sådan men ibland behövs det. Jag kan ibland känna att det blir för fullt. Som en överfull säck där grejerna i, hela tiden ramlar utanför och hur mycket man än försöker att plocka tillbaka dem fortsätter de att ramla ut. Nu blev jag tvungen att plocka ur lite för att kunna knyta ihop säcken och det känns redan lättare och bättre. För visst är vardagen till för att njutas av! Eller hur?!

Tisdagens tema på fabriken är idag julfönster. Roligt tycker jag! Här kan man låta fantasin flöda fritt. I mina fönster blandas nytt och gammalt, glatt och grått. Min fina uggla kommer från Åhlens och jag blir lika glad varje gång jag ser den. Ni har väl inte missat alla fina julgrans"kulor" som Åhlens har, det finaste sortimentet på "kulor" om ni frågar mig. Glad är jag också i min söta lilla älg som följt med oss några år. Söta detaljer som man blir glad av är viktiga i hemmet!

Ha nu en fortsatt underbar kväll!

2 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Hej Linnéa!

Du har så rätt, vardagen är till för att njutas av. :) Livet består till största delen av vardagar och då gäller det verkligen att njuta av sin vardag och göra det man brinner för. :)

Härliga bilder som alltid! :)

Ha en fin kväll!
Kram Lotta

Jessica sa...

Håller helt med dig, har själv varit på Röda Rummet idag och lyssnat på historier med Stefan Bergendahl och folkmusiksvisor av Moa Brynnel. Det kan man kalla att förgylla vardagen:) Ha det gott och kram Jessica