20110123

Det vackra i det enkla!

"Det här är f** livskvalitet! Vinterstudion, kaffe och sovmorgon!" utbrast Christoffer (sambon) för en stund sedan och slängde upp fötterna på soffbordet. Jag kan inget annat än hålla med, ibland är det så skönt att släppa allt och bara ta det lugnt och "slappa".

Finns det något vackrare än det vackra i det enkla? För visst är det så att blommor inte bara är vackra när det blommar?

Önskar er alla "slapp" och härlig söndag!
Stor kram Linnéa

7 kommentarer:

the shed sa...

Håller med om allt!

Kram till dig också, Tina

Precious Sister sa...

Så vackra bilder detta är...helt helt underbart. Och vilken fin blogg du har. Glad att jag har hittat hit:)

Ha en fortsatt skön 'slapp' dag!
/Annika
http://precioussister.blogspot.com/

milla - andante sa...

Vilket underbart inlägg!!! Och så vackra bilder!!

Kram kloka du!

Jessica sa...

Så sant, så sant: Kram Jessica

Louise Stenström sa...

SV: tack själv för en mysig jobbdag! en jumpsuit tycker jag absolut att du ska införskaffa dig ;)

diggar verkligen kamelen i några inlägg ner, är så kass på inredning själv bara... saknar tålamodet till att hitta just "fynd" men det är riktigt kul att se allt du har :D inspiration på hög nivå!

vi ses på jobbet någon dag, kram

Therese sa...

Haha! Så där låter det hemma hos mig på söndagar också, underbart! :)

Maria sa...

Haha, så underbart! Jag kan hålla med. Jag är uppväxt i en familj där helgmys var frukost framför tvn där vintersporterna var i full gång. Det är lite nostalgi över det nu.

Tack snälla du, så glad jag blir om du saknat dem! Det är skönt att komma tillbaka samtidigt som jag saknar resandet. Tror att jag påverkats mer av jetlag och avsaknad av ljus än vad jag trodde.

När det gäller kusmiteer så finns det en massa olika goda. Själv gillar jag inte kryddiga teer och då är den nya som jag köpte, bouquet of flowers, riktigt god! Det bästa är nästan om du hittar en affär som säljer Kusmi tex Tehuset Java. De kan ha små tepåsar som man kan köpa en och en. Då kan man prova sig fram till sin favorit! :)

Hoppas du får en fortsatt riktigt fin vecka!
Stor kram