20110127

Industriella detaljer och opolerade naturmaterial


Photos: Madeleine Söder, Sköna hem

Jag vet att detta underbara hem redan visas på flera bloggar, men jag tycker det är så fint och det passar ju så bra i min nya inspirationsmapp som jag gjort här på bloggen. Tack Tina och Maria för tipset! Så jag hoppas att ni inte tröttnat på detta fina hem än, om det går att göra vill säga. Industriella inslag, slitet och genuint trä, rejäla och komfortabla möbler. Allt sånt som enligt mig skapar ett personligt och unikt hem. Jag vet att jag skrivit det innan, men jag tycker det är så viktigt att hemmet speglar människorna som bor där. Det är hemmets viktigaste nyckel!

Hemma hos oss är det allt annat än snyggt och ombonat just nu eftersom jag har börjat röja i arbetsrummet. Nu ska ett ogenomtänkt kaos bli ett kreativt kaos! Detta betyder att det ligger massor med märkta högar med bland annat papper, tidningar, litteratur och block som antingen ska få en plats, slängas eller sparas i en "bananlåda" ute i förrådet. Känns så enormt skönt att ha kommit igång och röja eftersom det hängt över så länge, men framförallt så börjar sovrumsrenoveringen närma sig. Förhoppningsvis kommer vi kunna börja i sovrummet redan nu till helgen eller i nästa vecka. Måste bara bearbeta Christoffer lite mer eftersom han tycker vi ska vänta tills han har gjort (eller säger man kört) vasaloppet. Men det är EN HEL MÅNAD dit! Så vi får se vem som får bestämma? Den här gången blir det nog jag =)

Önskar er en underbar och solig dag!
kram Linnéa

4 kommentarer:

the shed sa...

Kan väl vara bra konditionsträning för C att renovera?? Det argumentet flög genast genom huvudet när jag läste ditt inlägg. Försöka duger..
Jag har också detta hem i min mapp, kan stirra på det hur länge som helst. Fasiken så snyggt det är..

Kram Tina

Min plats i solen sa...

Hej Linnéa!

Fantastiska bilder! Vilket ljus och vilken ruffig känsla. Det gilar jag! Jag som är svag för betong föll ju som en fura för bilden längst ner till vänster. Läckert! :) Tack för inspirationen Linnéa! :)

Härligt att röjningen är igång. Det är så skönt och inspirerande när man väl har satt igång och det är lika bra att köra på när man har ångan uppe. ;)

Ha en fin helg och lycka till med röjningen Linnéa! :)

Kram Lotta

Therese sa...

Älskar också det reportaget! Så himla fint verkligen. Blev inspirerad till att köpa senaste numret av Plaza, som på framsidan skrev stort "årets trend: industri chic". Men till min besvikelse så var reportaget kanske tre sidor... så jag får ta fram Sköna Hem igen och bläddra i helt enkelt;)

Kram Therese

milla - andante sa...

Härligt att röja!!! Och härliga bilder! det tröttnar man aldrig på...:)
Lycka till med bearbetningen!;)

Kram