20110107

Kan man samla på hus?Photos: Mari Eriksson, Sköna hem

Jag inspireras av hus. Älskar hus! När det gäller hus är jag lite "nördig", jag vill samla på dem! Men jag vet inte riktigt hur det ska gå till eftersom jag inte har plats åt dem. Det är ju inte direkt så man kan stoppa in dem i någon vrå här hemma :) När jag var yngre drömde jag om att köpa gamla, väldigt nedgångna hus, rädda dem, göra dem fina och sen sälja dem vidare. Drömmen att renovera upp gamla hus finns fortfarande kvar i bakhuvudet. Men kommer jag någon gång våga ta det klivet, vet inte! Kanske, kanske inte! Drömmar har jag massor och nästan alla inom kategorin skapande! Jag vill skapa något genom mig själv, få utlopp av allt som finns inom mig! Huset ovanför är jätte inspirerande med massor av karaktär och känsla. Mitt drömhus går helt klart i stil med detta. Jätte fint tycker jag!

Januari och fortfarande burrigt och kallt! Tyvärr har vi haft några "tö"dagar med plusgrader men hoppas det kyler på snart igen. Trots att jag börjat längta efter vår och värme, gillar jag vinter. För min del får det gärna komma lite mer snö, för det går inte att få för mycket av :) Ikväll blir det Tacos på menyn och såklart lite lösgodis!

Fredagsmys till er alla!
kram Linnéa

4 kommentarer:

the shed sa...

Hej, jag har en inspirationsmapp om hus. Alltid är det något man kan glömma när stunden är inne för renovering eller annat..
Det reportaget såg jag i tidningen, så vackert!

Kram Tina

Milas Rum sa...

Ja en inspirationsmapp är nog inte helt fel!

Men drömmen jag har är som din, att renovera ett gammalt hus. Men för mig räcker det med ett och jag tänkte nog att jag skulle bo kvar där sen. Men sälja och göra sig några kronor... inte fel det heller.

Trevlig helg, Maria

Jessica sa...

Underbart fint, gillar verandan. Vi har verandan men tyvärr är dörren borttagen. Ha det gott kram Jessica

Ps. Tror inte du behöver oroa dig ang. snö, januari och februari återstår av vintermånaderna, du kommer att får mer:)

milla - andante sa...

Vilken härlig dröm!:)

Kram