20110208

Handmade by meVi har en tv-bänk hemma som inte riktigt är som andra tvbänkar vi haft innan. Tre lastpallar har sågats smalare och sedan lagts på höjd. Jag älskar min tvbänk, finns ingen snyggare om ni frågar mig. Billig var den också! Jag har alltid gillat att återanvända gammalt material och gärna sånt som jag redan har hemma. Har inte jag det hemma brukar jag blinka till någon som jag vet har det ;) Återvinning och miljötänk vill jag försöka återskapa så mycket som möjligt i vårt hem. Tanken med den kommande renoveringen i sovrummet är att återanvända så mycket material som är möjligt. Just nu är jag på jakt efter ett gammal massivt trägolv, vilket visade sig vara svårare än jag trodde att få tag på. Men som det ser ut nu kommer vi ändå bli tvungna att skjuta på renoveringen ytterliggare då vi behöver köpa en till bil och tyvärr kan man ju inte få allt man vill, man måste vara tråkigt praktiskt också! :) hihi*

Önskar er en fortsatt underbar kväll!
KRAM

8 kommentarer:

Therese sa...

Så stilig!! Jeg liker det røffe utseendet :O)

the shed sa...

Så fiffig idé! Tycker så mycket om den ruffa stilen och är det sen praktiskt också är det xtra kul!

Kram Tina

Galleri MochB sa...

Vilken charmig tv-bänk :O)

Min plats i solen sa...

Läckert! :) De där pallarna är minsann bra till mycket. ;)Själv brukar jag använda delar av pallar i köksträdgården till odlingsbänkar. Några av odlingsbäddarna är byggda av virke från en gammal bro, så jag håller het och hållet med dig om att återvinning är bra. :)

Jag hoppas allt är bra med dig Linnéa och att du får en fortsatt fin vecka.

Kram Lotta

Therese sa...

Åh, det är ju så fint med lastpall. Jag ska få två stycken levererade imorgon hoppas jag då jag får pappa på besök:)
Märkligt det där hur man tänker. När jag var mindre och hade lastpallar runt hörnet varje dag tcykte jag att dte var hur fult som helst och verkligen hatade dem, och nu är jag på väg med att flytta in dem i vår lägenhet... jaja, så är dte väl. Livet är föränderligt;)

Har inte bestämt mig för om jag ska ha dem som du, som tv-bänk, eller om de får vara tv-bord. Vita ska de bli iallafall. Så jag hoppas innerligt att pappsen får plats med dme i bilen imorgon.

Ha en superskön helg och lycka till i jakten på träplankor till golvet!
Kram Therese

Mina drömmars hus sa...

Vilken fantastisk idé,den gillar jag. Har också en TV-bänk som inte alla andra har.
Synd att du bor så långt ifrån oss, vi har massor av gamla trägolv som ligger på vår loge......
Ha en skön lördag
AC

milla - andante sa...

Underbart!! Snyggt och så bra att använda det som finns!!

Förstår att du saknar din vän...!

KRAM

Mrs Peaches sa...

Oj så fint! Och smart att återanvända! Ha en bra alla hjärtans dag! =) /Elin