20110202

Morgontankar

Finns det något bättre än de mornar då man har möjlighet att ta det lugn och bara njuta av själva morgonen. Att komma ikapp i både kropp och själ. Jag har haft massor omkring mig de senaste dagarna och vädret har varit grått, dystert och regnigt. En jobbig olust har kommit över mig och jag har tappat inspirationen och orken till det mesta. Så att idag bara kunna sätta mig ner med en kopp kaffe och nyaste numret av BoligLiv och bara njuta och komma ikapp lite var så enormt skönt. Jag tror att det är lätt hänt att man tappar bort sig själv när man har mycket omkring sig och inte tar sig tid att göra sånt man mår bra av. Därför försöker jag ta vara på dessa små stunder, speciellt på morgonen då jag är ensam hemma och huset är alldeles tyst och stilla.

Den finaste lampan hänger ovanför vårt köksbord och gör alla våra måltider så mycket vackrare. Kommer från underbara och kreativa HKliving. Det var kärlek vid fösta ögonkastet! Men visst håller ni med om att den är underbar :)

Njut av er dag och lämna gärna en kommentar för det gör mig så glad!
kram kram

8 kommentarer:

the shed sa...

Hej vännen! Ta och grabba tag i den känslan som får dig att må bra. Håll kvar den och njut, så ska du se att lusten kommer tillbaka. Vi kan alla tappa bort oss ibland, det är mänskligt..håller tummarna på att du blir glad igen.
Lampan ser jättefin ut, läckert med den mörka grå färgen.

Styrkekramar till dig, kram Tina

Min plats i solen sa...

Hej Linnéa!

De där stunderna är viktiga. Viktigare än vad vi tror. Det är så lätt att dras med i ekorrhjulet och alla måsten och krav. Likaså förväntningarna om att man ska "vara på topp" hela tiden. Det går ju inte. För någon. Så njut du av dina morgonstunder och det som ger dig energi och lust. Ge dig själv den tiden. Det är du värd. Glöm aldrig bort det.

Läcker lampa! :) Jag förstår att det blev kärlek vid första ögonkastet. :)

Sköt om dig!

Kram Lotta

Maria - Villa Krutbruket sa...

Härlig blogg!!

Kram Maria

milla - andante sa...

Vad klok du är och jag som tappade allt en gång i livet vet att det är precis så som du säger, det finns inget viktigare!!! Fortsätt sköt om dig och tanka energi vännen!!!

Lampan är underbar!!!

STOR KRAM

Vintage House sa...

Hej
VAd kul att du tittade in hos mig.
vad fin blogg du har.
Vad skönt med en lugn stund på morgonen.
kram
sandra

Fröken Kråknäs sa...

Hej!
Vad härligt att du tar dig tid att njuta av de tillfällen som ges. Det är så lätt att tappa bort sig själv annars. Jag försöker att njuta av helgmornar eftersom klockan ringer 6.25 övriga dagar. Försöker ändå njuta av frukoststunden.

Må gott!
Katarina

Therese sa...

Känner igen mig precis. Det är så lätt att bara låta rusas med och tacka ja, ja, ja till allt och sen står man där och undrar varför man inte kommer ihåg vad man heter.
Hoppas du njöt riktigt ordentligt av morgonen så att du får tillbaka lusten.

Ha en riktigt skön helg, kram Therese

Vit Poesi sa...

Javisst är lampan en riktig tiopoängare!!
Sen ser jag att du läser min favvotidning, ha, ha!
Kramar Malin