20110324

Rustic Elegance


Idag firar jag min första lediga dag från plugg och jobb på väldigt länge. Igår hade jag nämligen de sista inlämningarna (jippi!), så nu ska jag njuta av det vackra vädret, massor av härlig inredning och att med gott samvete, göra något annat än att plugga :) Härliga tider! Just nu njuter jag av underbar inspiration på House Doctors hemsida. Hade jag haft möjlighet hade jag inrett hela vårt hem med deras produkter. Så vackert det är med ballonger, varför inreder man inte med det oftare? :) Visste ni att House Doctor har en blogg, kika in här: http://housedoctordk.blogspot.com/

Nu på "att-göra-listan": - Tvätta och städa ur bilen! (fast först måste jag nog ha en kopp te!)

Ha det gott! kram Linnéa

3 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

Underbara bilder du bjuder på idag. Tänk vad lite ballonger, slitna lokaler och ett fantastiskt ljus kan göra för intrycket och helheten. :) House Doctor har mycket fint. Jag köpte en av deras kuddar vid mitt senaste besök i Danmark. En ljuvlig liten sak som får mig att längta till London varje gång jag tittar på den. :)

Grattis till din lediga dag! Den är du verkligen välförtjänt av och jag minns den sköna känslan när allt är inne och avklarat. Ljuvligt! :)

Jag vill också passa på och tacka dig Linnéa för dina otroligt värmande rader hos mig. Jag blev så glad och rörd av din omtanke. Tack för att du finns fina du! Och dina ord om mina foton värmde gott då jag ständigt beundrar de fantastiska foton som du tar och visar här på din blogg. :)

Min time out blev inte lång. Bara precis så lång stund som behövdes. En nyttig vecka på många sätt. Men nu är jag redo igen. Fulladdad med energi. :)

Ha en strålande fin ledig dag och njut!

Kram Lotta

Maria sa...

Grattis! Jag vet precis den där känslan av lättnad som infinner sig när sista saken är inlämnad. Skönt!

Härligt inspirerande bilder du bjuder på. Tror bestämt att jag måste ta mig en titt på deras hemsida!

Njut!

Kram Maria

Mina drömmars hus sa...

Superhärliga bilder!!!!
Ha en skön fredagskväll
AC