20110408

Med en unik känsla för stil

Photo: Sara Svenningrud

Ett fantastiskt och kreativt hem är Marie Olsson Nylanders underbara hem. Jag brukar säga att jag anser att det är viktig att man skapar sig en egen och unik känsla och stil i sitt hem, en stil som speglar människorna som bor där. Detta anser jag att Marie och hennes man Bill verkligen gjort. Unikt, eget, kreativt, underbart och fantastiskt! Gå in via Mixr.se för att läsa hela reportaget i Residence. Reportaget är skrivet av Mårten Niléhn.  http://www.mixr.se/inredning/hemreportage-arild

Med detta underbara hem tänker jag nu ta helg. Det var längesen nu som jag hade en hel helg ledig, så jag ser verkligen fram emot två lata och härliga dagar. 

Ta hand om er! 
Stor kram

6 kommentarer:

Jessica sa...

Den utsikten de har över havet är verkligen något att längta efter, ha en skön helg. Kram Jessica

Lilla huset på prärien sa...

BÄSTA hemmet enligt mig - hon är FANTASTISK! Och går du in på min sida får du se en bild på henne också. Hon är vacker som en dag.

Kram Jenny

milla-andante sa...

Vilket fantastiskt hem!!

Men du, inte har jag fattat innan att vi bor i samma by!!! Så roligt!!!!:) Kanske har vi t.o.m setts, utan att veta om det! Ja världen är liten...:)
Ha en fin helg i solen!:)
Kram

Mina drömmars hus sa...

Jamen visst är det härlig med något eget.
Det är lätt att inspirationen från andra blir en kopia och det är lite trist. Jag gillar det kreativa och egna, superfina bilder du visar.
Ha en skön helg
AC

Gnistra i Norr sa...

Vilken härlig dörr...ja allt annat är också jätteläckret. Appropå läckert så blev jag av någon underlig anledning rustigt sugen på kladdkaka med hallon ;-)

Hoppas du får en fin kväll.

Luna D Sign sa...

Sjukt härligt hem....en önskedröm!!
Kram Malin