20110421

Påskens skära torsdag

Idag blev det sent hem från skolan, inte förrän runt åtta var jag hemma. Trots det har vi hunnit med både det ena och det andra. Bland annat har vi varit hurtiga och sprungit en liten joggingtur, underbart väder att jogga i. Sådär perfekt lagom varmt, lugnt och stilla med solen som stilla lös på oss med sina sista strålar. Underbart! Vi har även hunnit grilla och skåla in helgen och att jag blev godkänd på de båda examinerande momenten i förra kursen. Helt fantastiskt skönt känns det! :) 

"Det känns som det är fredag idag! Eller hur, visst känns det så?" 

Jag kan inte annat än hålla med Christoffer, så nu blir det fredags-torsdags mys framför tven. :) Underbar ledighet har vi också framför oss, hela fyra dagar av lata dagar i trädgården, god påskmat på bordet och massvis med godis i äggen. Men nu ska jag njuta tillsammans med Christoffer av det sista som är kvar av dagen-kvällen-natten.

Ha en fortsatt fin kväll! 
Kram 

2 kommentarer:

Jessica sa...

Grattis till att du blev godkänd:) Alltid skönt för varje prov och delmoment som kan räknas av. Här är allt det "stora" gjort i trädgården, bara dammen kvar så kan fiskarna komma ut på "grönbete" de med. Glad Påsk på er, kram Jessica

dagliga smulor sa...

ser gott ut !