20110524

GRANIT i mitt hjärta

Photos: GRANIT.SE

Vilket farligt väder vi har haft idag, storm och regn. Alldeles underbart - jag har alltid älskat när det stormat! Det är så befriande och härligt! Perfekt alltså när man måste sitta framför datorn och knåpa ihop examinationer och behöver ork och lust. Nu är det bara två veckor kvar på kursen sen tar jag ett välförtjänt sommarlov från allt som heter plugg och studier. Två hela månader utan analyser, teoretiska begrepp, kritiska granskningar och ordbajsande (ursäkta ordvalet)! :) 

Vad är inte bättre, när man blir tung och trött i huvudet, än att mysa runt på granits hemsida  och njuta av alla fina nyheter de fått in. Allt skulle mer än gärna få följa med mig hem. Hade jag haft barn, så hade tältet helt klart haft en given plats någonstans här hemma. Eller tänk att kunna slappa med ett glas vin i skymningen med en filt över knäna i den rottingfåtöljen. Eller åka på utflykt och ha den snyggaste termosen av dem alla!?! Eller fylla träbacken med de finaste inredningsmagasinen eller inreda hemma med det absolut snyggaste materialet ZINK! ...  Ja, ni förstår nog att jag är helt såld på granits fina sortiment. Bästa butiken enligt mig och en butik jag verkligen saknar i min lilla stad! Snälla kan inte någon öppna GRANIT här hos mig, gärna på bakgården - jag lovar det är helt okej! :)

Nä, nu ska jag i säng - upp tidigt imorgon och fortsätta plugga och sen till jobbet! Kom gärna och förgyll min dag/kväll på jobbet imorgon kväll och köp lite skor :) Vi har fått in massor med finfina nyheter!

Önskar er en alldeles fantastisk god natt! zzZzZzZZ ©
STÖRSTA KRAMEN

6 kommentarer:

the shed sa...

Stormen tog mig nästan till Danmark när jag gick ut med soporna för en stund sen...huwa!
Har lyckats norpa ett par saker du visar här, Granit är outstanding. Så mycket snyggt på en gång ser jag sällan någon annanstans.
Var säljer du skor någonstans? Kanske i Gbg med omnejd..

kram o godnatt/Tina

milla-andante sa...

Aaa.. jobbar du i skobutik, är det i stan tro eller i köpcentrat?

Ja, kan inte Granit öppna på din bakgård, det hade varit perfekt för mig också!;) Jag håller med dig, de har sååå mycket fint. Ditt kollage är jättesnyggt!!

TACK snälla du för dina rader inne hos mig, blir alldeles varm i hjärtat av orden. TACK!!

Kram och pluggkraft till dig som kämpar med både jobb och studier!!

Fransk inredning sa...

Mycket härlig inspiration,tack! kram susanne

Min plats i solen sa...

Hej Linnéa!

Ja hjälp, vad mycket fint det finns att handla hos Granit! :) Vi har ju tur att ha Granit här i Skåne och oj, vad mycket fint jag har hittat hos dem. Det är farligt att gå in i butiken för jag kommer ALDRIG tomhänt ut därifrån. ;) Jag håller tummarna för att de öppnar nära dig snart. :)

Skönt att sommarlovet väntar runt hörnet. Välförtjänt och efterlängtad ledighet och lyxen att få välja vad du vill läsa, hur länge du vill läsa och utan att behöva redovisa vad du har läst. En vardagslyx man brukar uppskatta då man pluggar. ;)

Tack snälla rara du för dina ständigt lika omtänksamma och värmande kommentarer hos mig. Du är en pärla Linnéa! Tack för att du förgyller min vardag!

Trevlig helg!

Kram Lotta

Lilla huset på prärien sa...

Ja jag håller helt med dig - jag älskar Granit och de fina sakerna de har där hos sig. Som tur är för mig så har de öppnat butik i Helsingborg (tack gode gud!).

Så där hänger jag på luncherna ;)

Kram Jenny

dagliga smulor sa...

Ja, dom har så mycket fint där. Tvärr bor man inte i någon stad som dom finns i. Hoppas dom börjar med shop online snart ! :o)