20110608

Lite ledig tid

Tyvärr har det blivit lite färre inlägg här på bloggen under den senaste tiden. Jag ville får mer tid att göra sånt som jag tidigare kanske inte hunnit eller kunnat göra, så jag valde att prioritera bort stor del av den tid jag "satt framför datorn". Jag vill pyssla och dona i trädgården, åka på spännande utflykter i vårt vackra avlånga land, resa till spännande platser, grilla och umgås med vänner och familj, sträckläsa en kärleksroman i flera timmar ute på altanen, virka mormorsrutor så att jag kanske innan jag hunnit fylla 100 blir klar med min "mormorspläd", måla akvarell nere vid stranden eller i en solstol på bryggan, slumra till på en filt nere på gräsmattan, träna bara för att det är skönt och roligt, fota allt möjligt... Ja, allt sånt som jag älskar att göra och det vill jag göra med 100% närvaro och glädje. :-)

Nu har jag lämnat in alla uppgifter i skolan, och jag har uppfyllts av ett sådant lugn - nu har jag bara en termin kvar, sen är jag klar! Ofattbart och fantastiskt, obeskrivligt och underbart... Något annat roligt är att vi imorgon åker till London. Det ska bli så skönt att få lite miljöombyte, komma bort från vardagen och bara njuta av varandra, god mat, shopping och sevärdheter.

7 kommentarer:

the shed sa...

Ha en underbar semester!
Tiden bjuder på så mycket härligt nu, ta vara på tiden och njut som du vill..härligt att studierna snart är över. Den sista terminen brukar gå i ett huj, så nu väntar bara kul!!

Kram Tina

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Önskar dig en jätteskön ledighet och fin sommar. Du gör rätt, man måste stanna upp och bara vara. Hoppas vi syns snart igen. Kramar Maria

milla-andante sa...

HÄRLIGT INLÄGG!! Fortsätt njut i London!!!:)

Kram

Jessica sa...

London är en underbar stad, ja hela England faktiskt. Ha det jätteskönt, kram Jessica

Min plats i solen sa...

Hej Linnéa!

Det gör du helt rätt i vännen. Njut av livet och det du tycker om att göra med 100% närvaro. Vi bloggvänner finns kvar och väntar på dina härliga inlägg när de än må komma.

Vad härligt med sommarlov! Jag minns själv hur det var att bara ha en termin kvar. Spännande, roligt och samtidigt lite sorgligt att en fas av livet snart var över (jag stortrivdes verkligen med att plugga på lärarutbildningen). Samtidigt så mycket nytt och spännande som väntade runt hörnet. :)

Njut av London vännen! :) Den bästa staden av dem alla och snart kommer även jag trampa dess gator. :)

Sköt om dig och stor kram

Elisabeth - anyhow.se sa...

SÅ sant! Med den grova inre förhoppningen att det är mest av såna moments!
Say hello to London! :D

Min plats i solen sa...

Hej Linnéa!

Jag hoppas att allt är bra med dig och att du har haft en fantastisk sommar och njuter av livet? :)

Ta hand om dig!

Kram Lotta