20110919

Konsten att färglägga sitt liv


För att vardagen inte ska bli lika grå och dyster som vädret allt för ofta nu är utanför fönstret, försöker jag att själv tillsätta lite härliga färger i mitt liv. (Och nej, jag pratar tyvärr inte om dig älskling trots att du färglägger mitt liv varje dag). Utan jag pratar om att virka med färger som gör mig lycklig och glad. Virkning har blivit en härlig hobby som jag verkligen njuter av. Att det sen tar ofantligt lång tid för mig att ro hem mina projekt i hamn (eller land kanske det är), ja det hör väl egentligen inte hit! ;) Men att sitta med en gosig filt virad runt benen och med en färgglad virkning i knät, allra helst också tillsammans med en värmande kopp te, ja då är jag i sjunde himlen. Föreställ er också två randiga, smått besatta katter som är ute efter mitt garn. Ja, hur det ibland slutar det får ni lista ut själva...

Önskar er en fantastisk start på nya veckan! 

4 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Det låter som hösten har börjat på ett alldeles utmmärkt sätt för dig Linnéa. Jag kan riktigt se dig sitta där inlidad i en gosig filt, med ditt te och din färgglada virkning i knät. :) Och som kattägare kan jag också se bilden framför mig av det färgglada himmelriket för era två katter. ;)

Njut av din färgsprakande höst Linnéa och sköt om dig!

Stor Kram
Lotta

Therese sa...

Haha, låter fantastiskt med två katter som vill få tag i ditt garn;)
Har som mål att virka klart en mormorsruta filt i år, hoppas jag lyckas...!

Hoppas du får en skön kväll med ditt the och virkeri, kram Therese

min tekopp sa...

Låter riktigt mysigt det där, du målar upp en så härlig bild runt din virkning och ditt garn och vilken härlig färgklick sedan :-)

Lilla huset på prärien sa...

Vad härligt det låter! Jag har en dröm om att jag ska lära mig att sticka snart. Jag VILL kunna det och jag ser mig själv sitta där när jag slutat jobba någon dag och sticka till barnbarnen :)

Kram Jenny