20110927

Moodboard + lite depp-pepp

Mitt mest personliga moodboard är det jag har vid min säng. Där har jag samlat ihop lite prylar, bilder, urklipp och vykort som får mig att må bra. Sånt som jag blir lycklig av bara av att kolla på. Jag har medvetet valt att inte ha några inredningsbilder i sovrummet. Mina tankar snurrar tillräckligt kring inredning, renovering och olika projekt när jag är vaken. Så för att jag ska få min väl behövda skönhetssömn är sovrummet helt fritt (nästan helt fritt i alla fall) från inspirerande inredning som kör igång tankarna i skallen på mig. ;) Sovrummet ska vara en plats för vila. 

Okej, och nu lite depp-pepp... :) Ibland behöver jag deppa lite för att kunna peppa mig. Därav det nya begreppet depp-pepp här på bloggen. :) Har haft en jobbig tid nu igen. Jag har fortfarande inte lärt mig hantera perioderna då jag blir sjuk, vilket jag kanske borde har lärt mig vid det här laget. Men det har jag inte gjort. Varje gång sjukdomen tar över undrar jag hur jag ska orka leva med det här under hela livet. Jag vet inte vad som är värst. Smärtan eller den hopplöshet och sorgsenhet som faller över mig. Kombinationen är då ingen direkt kombo som jag kan rekommendera. Det finns så mycket fantastiskt att glädjas åt. Varför är det då ibland så svårt att göra just det. Glädjas åt det lilla och vackra omkring oss. Jag försöker att njuta av varje dag och det som ibland känns helt omöjligt blir möjligt. Jag har Christoffer att tacka för mycket, speciellt de tider som är tunga och jobbiga. Han finns alltid där. Trygg, tålmodig och stabil. Alltid med en axel att luta sig mot. Han gör mig lycklig och får mig att skratta. Han är mitt ljus i mörkret. Jag älskar dig! 


7 kommentarer:

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Ja jag vet...inte kul när man hamnar i dessa situationer. Vet vad du talar om (har haft en stroke) sådant vänder upp och ned på livet. Men det är "bara" att ta nya tag. Och vilken tur du har någon att luta axeln emot. Hoppas du får en mysig kväll i alla fall, kram Maria

LissenTo sa...

Trist att du inte mår riktigt bra, hoppas det blir bättre.

Men jag tycker det är trevligt att hitta till din blogg, fina bilder och mycket läsvärt.

Jo fin moodboard också :-)

Ha det så gott. // Lissen

KÄRLEKEN TILL INREDNING sa...

Underbar moodboard. Lägger till dig till min blogglista...

Kram Linda

Min plats i solen sa...

Hej Linnéa!

Det gör onti mig att höra att du har haft en tuff period och att det tar hårt på dig. Jag önskar jag kunde göra något för att hjälpa dig. Skickar dig styrkekramar genom internetrymden.

Ibland tror jag att vi måste tillåta oss själva att falla. Tillåta oss själva att få lov och deppa ihop och tycka synd om oss själva. Och genom det, som du säger, bli peppade. Det finns ett ordspråk som lyder:

"Det högsta är ej att aldrig falla utan att resa sig efter varje fall."

Jag tror att det ligger mycketi det där. Skönt att höra att du finner styrka i Christoffer och er kärlek för varandra. Det betyder så mycket att ha någon som tar emot när man faller. Som alltid finns där och som älskar alla delar av den man är.

Ta hand om er fina kärlek vännen och stor kram till dig! /Lotta

Therese sa...

Depp-pepp, vilket bra ord:) Ibland måste man få tillåtas att deppa ihop, och visst är det så att man måste få vara ledsen ibland för att kunna känna ren glädje också...?
Skönt att du har en stöttande man som finns där.

Må så gott och hoppas att du fortsätter inspirera med din fina blogg:)

Kram Therese

millandante sa...

Vilket fint inlägg vännen, det berör... Och visst är det tungt de dagar eller perioder då kroppen inte vill vara med. För mig handlar det om att acceptera de dagarna, jag brukar helt enkelt tänka: -jaha, då var det tufft nu igen, okej, då får det vara det... Jag VET numera att det vänder. För mig har det hjälpt att just bara acceptera, det kanske inte alls fungerar för dig, vi är ju olika vi människor, och har olika smärta. Jag tänker på dig, och skickar en STOR varm kram som kanske underlättar lite;) Underbart att du har den du älskar vid din sida!:)

Underbara foton du tar!!

Made in Persbo...Carina sa...

Hoppas att du får en bättre period snart!
Jätteinspirerande moodboard! Så fint typsnitt också i de tänkvärda orden i sista bilden "It always seems impossible until it is done"....vad heter det typsnittet?

Styrkekram, Carina