20110912

Vimpel - färgglad, snabb och enkel!


Vilken underbar måndag det är idag. Dessa dagar då man har möjlighet att ta vara på morgonen, ta det lugnt och bara njuta är så fantastiska men tyvärr också alldeles för få. Idag har jag en sån dag då jag börjar veckans första dag med hemmastudier. Väldigt skönt att börja dagen utan att ha någon tid att passa och möjlighet att plugga ikapp det man inte hunnit plugga när man varit i skolan. 

Ibland är det finaste pysslet också det enklaste. Jag ville ha en färgglad, snabb och enkel dekoration till vår kräftskiva vi hade för några helger sedan och resultatet blev en vimpel av färgglada papper och hampasnöre. Supernöjd! Perfekt när symaskinen krånglar eller om man inte har så mycket tid eller ork för ett mer avancerat pyssel! :) 

Ha nu en fortsatt underbar dag! 
KRAM

3 kommentarer:

min tekopp sa...

Vilket härligt pyssel. Har kikat igenom din blogg litegrann och gillar verkligen dina foton och alla kloka citat som du tar med. Underbart. Hit kommer jag gärna igen :-)

Fiffiga Systrar sa...

smidigt! Satt faktiskt precis och kollade olika vimplar för jag ville ha en snabb och enkel till min sons ettårsdag på söndag! tack för tips! / emelie

Tina sa...

Jag köpte vimplar i Köpenhamn sist men hade lätt kunnat göras din fina variant istället. Det får helt enkelt bli fler vimplar då, måste ju pröva...

kram i regnet!