20111024

Castanea sativa
Idag blev jag tvungen att stanna hemma från praktiken för att vila. Ibland blir det så, men förhoppningarna är att morgondagen ska kännas mycket bättre. Nu försöker jag istället njuta av att bli ompysslad här hemma. Idag står bärig höstgryta på menyn, mums! :) Ska bli spännande med lite nya, höstiga smaker här i köket. 

Min bror och hans sambo har ett stort, ståtligt kastanjeträd i sin trädgård. Jag har alltid varit väldigt förtjust i kastanjer. Jag minns när jag var liten och tillsammans med min mormor plockade fickorna fulla med dessa vackra, gyllene frukter/nötter. Det är något speciellt med kastanjer och hösten! :)

Jag önskar er en fortsatt fantastisk kväll! 
Stor kram

7 kommentarer:

Villa Hemma sa...

Hej

Massor av fint här!
Är också förtjust i kastanjer...

kram

Drömmar och Lycka sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Graadskan sa...

Vilka vackra foton!
Jag gillar också kastanjer!

Ha en fin tisdagskväll!
Kram Camilla

Vintage House sa...

Hej
Fantastiska bilder kastanjer är så vackert!!!
ska nog plocka hem några
hoppas du känner dig bättre....
kram sandra

Min plats i solen sa...

Hej Linnéa!

Vilka fantastiska bilder av kastanjerna! Jag bara sitter och scrollar upp och ner och njuter. Jag har sagt det tidigare men det tål att sägas hur många gånger som helst: Du är en otroligt duktig fotograf Linnéa! Rent ögongodis! :)

Trist att du inte mår bra vännen men jag hoppas att du mår bättre idag och kryar på dig snabbt. Styrkekram till dig.

Jag kan bara instämma, det är något speciellt med kastanjer och höst. Vi har turen att ha flera kastanjeträd och när barnen var små kändes det som om det fanns bruna stora och små kastanjer överallt i vårt hus. Nu när de är tonåringar är de inte lika ivriga plockare längre men ingen av oss kan gå förbi utan att stoppa några stycken i fickan. Bara föra tt de är så vackra! :)

Vad tråkigt med sovrumstaket men jag kan tänka mig att ni inte blev speciellt förvånade efter de saker ni upptäckt tidigare. Skönt att det nu blir ordentligt gjort och att det kommer hålla länge tack vare ert arbete.

Grattis till att ha avslutat det sista seminariet på kursen! Jag minns den sköna känslan från min studietid och det är helt klart något som är värt att firas. :)

Tack snälla vän för dina gratulationer! De värmde gott kan du tro! :)

Ta nu hand om dig ordentligt och ha en fin vecka!

Kram Lotta

Mya sa...

Hej Linnéa!
Har glömt att tacka för grattishälsningen hos mig. MIna dagar rinner liksom iväg nu för tiden.
Kul å hitta tillbaka till din blogg. Du tar så fina bilder.

Ha det gott!
Maria

Sofia sa...

Kastanjer funkar finfint att inreda med! :) Vi har också ett kastanjeträd, så jag tar till vara på dem både här inne och ute i trädgården. Fina att titta på!