20111006

En tur till IKEA kanske? :)

Photos: IKEA

På lördag vill jag till IKEA, jag har nämligen en hel lista som måste bockas av där. Har jag sagt att jag är listberoende. Det är sant. Jag har ett listberoende ända ut i fingertopparna. Jag gör listor till allt och finns det inget att göra listor till, ja då hittar jag på något att göra listor till. Lista för vilka listor jag ska lista. ;) Hihi! Ja nu förstår vad jag menar. Så lite av min IKEA lista ser ni här ovan... :) 

Vill bara säga att ni som kikar in här är helt fantastiska. Era ord värmer, stärker och ger mig sån otrolig glädje. Jag var verkligen i valet och kvalet om jag skulle skriva av mig en, en gång här på bloggen. Jag vill inte det ska bli en gnällblogg, men ibland behöver jag skriva av mig och då är bloggen perfekt. Få möjlighet att se känslor och tankar i bokstäver och ord. Få lite distans och ett utanförperspektiv. :) Så tusen tack alla underbara!

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll! 
Stor kram

6 kommentarer:

Knaada sa...

Det såg ju väldigt trevligt ut med en ikeatur tycker jag :)

Den grå läslamopan har jag blitt helkär i!

Vita-hjärtan sa...

Hej.
Vilken fin blogg du har!!! :)

Lilla huset på prärien sa...

Superfina saker du visar från Ikea. Jag som har ett stort ett precis i närheten är aldrig där känns det som. Det är alldeles för stort och jag tycker det är jobbigt om jag bara ska ha lite smågrejor. Ljus blir det ju många... men de där besticken såg fina ut! :)

Kram Jenny

Min plats i solen sa...

Hej Linnéa!

Här har du en listfantast till! Jag har alltid varit en listskrivare och ränderna går aldrig ur. ;)

Ja hjälp, besöken på IKEA är farliga. De har så mycket fint och jag har en tendens att alltid komma hem med mer än vad som stod på listan.

Det är vi som ska tacka vännen! Du har en fantastiskt fin blogg med underbart foto och ärliga texter som berör. Så fortsätt du bara att skriva av dig när du behöver det.

Jag vill också passa på och tacka för dina värmande ord hos mig. Du är en pärla Linnéa och jag är så glad att vi fann varandra den där gången ute i bloggrymden. Tack för att du finns och lyser upp min vardag!

Kram Lotta

Made in Persbo...Carina sa...

Hej hej,

Stort TACK för namnet på fonten :)
Jag är också list-beroende precis som du, hi hi. Det känns så himla gott att få bocka av något på sin lista, och när ett antal saker är avbockade så listan börjar se lite "grötig" ut så skriver jag en ny fräsch med de kvarvarande sakerna på...och oftast brukar det tillkomma ytterligare några saker som ska upp på nya listan. "Listoman" kanske man kan kalla oss ;)

Kramar Carina

Lilla Kullan sa...

Jag var till IKEA förra veckan och det fanns så väldigt mycket snyggt där.:-) Stina