20111206

En konserverad adventsljusstake

Andra advent kom lika fort som den var förbi och vi hann med nöd och näppe tända andra ljuset i den hemmagjorda adventsljusstaken, innan måndagen och vardagen var här. Mycket återvinningspyssel här hemma nu. Slängda konservburkar fick några lager griffeltavelfärg och voilà! Enkla, återanvända och udda lösningar är det bästa jag vet! :) 

Nu spenderas hela dagar framför datorn, vilket gör att lusten att blogga tryter. Ont i nacke, axlar och rygg av allt stillasittande arbete gör att man gärna inte spenderar mer tid framför plåtburken mer än vad man verkligen måste. Så nu ska jag värma mig en kopp te och blinka lite åt Christoffer efter lite massage. Att plugga hela dagar har allt sina fördelar det också! :)

Ha en fortsatt mysig kväll och sov så gott! 

5 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
Kanonläcker och gillar den lila kontrasten....
men fy vad jobbift det låter hoppas att mannen gav dig lite massage....
kram
sandra

Tina sa...

Nu har jag sett massor jag vill göra, stjärnor, burkar...så himla snyggt!
Så tjusigt det ser ut att bli i sovrummet, spännande med liggande o stående panel. För det var det väl, om jag inte såg fel.

Kramkram o ha det gott, trots onda nacken..

Gottegrisen sa...

Konservburkar är fantastiskt fina! Jag har satt hyacinter i mina.

//Linda

Min plats i solen sa...

Hej Linnéa!

Wow! Så läckert med en konserverad adventsljusstake. Och vilket otroligt vackert foto Linnéa! Jag är full av beundran. Som alltid. Jag gillar verkligen din stil och ditt sätt att inreda. Personligt med Linnéa-touch som bara säger tjong i mig. Ögongodis att se och inspireras av! :)

Jag känner igen det där med värkande kropp av för mycket stilalsittande framför datorn. Både från då jag studerade ochjust nu då jag sitter och skriver på min bok. Men då är det inte dumt att ha män som kan ge härlig massage, eller hur? ;)

Lycka till med studierna, ta många pauser, njut av julkänslan och sköt om dig fina du. Och du, blogga när du har tid och lust.

Stor Kram
Lotta

Villa Hemma sa...

Tjusigt värre!
Vi hann inte tända vårt andra ljus i helgen. Får elda på riktigt idag istället :)

kram o trevlig helg