20120119

Vinterfavoriter


Under årets kallaste månader finns det två saker som jag inte klara mig utan. Handkräm och läppsyl. Två måsten som jag bär med mig överallt. Handkrämen varvas mellan YvesRochers reparerande handkräm mot kyla berikad med schea och Body Shops Hemp hand protector. Båda två är hur bra som helst och håller vad de lovar. Reparerar, återfuktar och håller händerna mjuka och smidiga länge. Rekommenderar båda varmt! Det allra bästa läppbalsamet använder jag med andakt. Det fick jag nämligen av min kusin när hon varit i Peru. Finns inget bättre, tyvärr börjar det ta slut, så det kanske får bli en tripp till Peru snart för att köpa ett nytt! ;) Har ni inte vägarna förbi Peru inom det närmaste kan rekommendera er att köpa läppbalsam från hälsokost eller från något bra hudvårdsmärke. Kolla gärna så det är solskyddsfaktor i. :) Har ni några vinterfavoriter ni inte klara er utan?

Ha nu en fortsatt fin dag!
Kram Linnéa


7 kommentarer:

Vintage House sa...

Härliga bilder och tyvärr har jag inte vägarna förbi Peru.
Vi har en butik där jag bor som säljer bara naturliga skönhetsprodukter och hon har ett sheasmör som är helt fantastiskt...
kram
sandra

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Ingen resa till Peru...tyvärr. Vilken härlig bild du visar. Har också hört att Hemp från Body Shop skall vara så bra. Mina favos är just nu Handkräm från Lidl...Iseree. Och till läpparna har jag ALLTID armens hudsalva. Har använt denna till mina läppar i massa år.
Hoppas du hittar lite Perusalva..:) Kram Maria

Pia Gustafsson sa...

Väldigt snygg bild du visar. Jag kör med Oliv från apoteket. Funkar bra. Kram Pia

Villa Hemma sa...

Hej

Vilka underbara förpackningar!

Kram

Ps har tyvärr inte vägarna förbi Peru på ett tag :)

millandante sa...

Ler för mig själv när jag nu läser ikapp och hittar ordspråket om att släppa taget... precis vad jag gjort i veckan med en sak jag inte kunde påverka mer...:)

Jag kör lite olika produkter, gillar att byta, men jag klarar mig definitivt inte utan försvarets hussalva på läpparna:)

Shoppa i Peru lät annars trevligt;);)

Mååånga fina bilder du visar!!
KRAM

millandante sa...

Haha...hussalva...;) Hudsalva...

mitt liv som jag sa...

Åh, då ska jag testa handkrämen, får sådana problem med mina händer under vintern. Fin blogg du har, upptäckte den idag :)! /Jennifer