20120211

Nya vardagsrutiner

Efter en stressig vardag med massor av nya människor att lära känna, moment, lokaler och tider att komma ihåg har jag längtat efter en lugn helg med ro och vila. Ibland känns det som allt nytt bara snurrar runt i skallen som en jojo, runt runt runt... men trots det börjat allt sakteliga landa på sin plats. Kamomillte är något som alltid finns här hemma. Som en hjälp när tiden inte räcker till och man känner sig stressad och orolig. En kopp som bringar lugn och harmoni. Citatet runt tesilarna lyder att "det finns alltid tid för en kopp te!" och så är det. Har man inte tid att unna sig en lugnande kopp te, bör man nog se över sitt liv och sina prioriteringar. :) 

Inläggen kommer bli lite färre här på bloggen en tid framöver. Jag är väldigt trött när jag kommer hem och  det är mycket som ska hinnas med som jag hann göra på andra tider när jag kunde lägga upp mitt eget schema iom mina studier. Men eftersom bloggen är en stor glädje för mig ska den allt också få ta sin tid och plats i min vardag. Jag måste bara fundera ut när och hur! :)

Önskar er alla en fortsatt underbar lördag! Ut och njut - det ska vi göra!

KRAM4 kommentarer:

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Sköt om dig och simma lugnt.
Ha nu en fin fin helg. Kram Maria

mitt liv som jag sa...

Underbart citat! Ja det gäller att tänka sig för och inse att man kan inte hinna med allt, allt har sin tid och ibland hinner man med mer och ibland mindre. Jag kommer att se fram emot de gånger jag ser att det finns ett nytt inlägg hos dig. Hoppas du haft en riktigt bra lördag och må så gott! Kram Jennifer

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Hihi, klockrent citat! Klokt av dig att prioritera när livet känns stressigt. Det är lätt att ta på sig för mycket när det redan är mycket. :) Som föregående inlägg kommer jag också se fram emot när det finns ett nytt inlägg här hos dig.

Kram på dig,

Johanna

Villa Hemma sa...

Hej

Jag blir så glad när du skriver hos mig, alltid så snälla saker! Underbart, vill att du skall veta att jag verkligen uppskattar det...

Klart att ni skall bygga nytt, vänta bara tills vi är klara så kanske ni kan undvika ev missar :)

kram på dig