20120223

Sol på kinderna och trött i kroppen

Photos: Minna Mercke Schmidt/ IKEA Livet Hemma

Idag bjuder jag på färgsprakande bilder från IKEA Livet Hemma. Fantastiska vårblommor, buketter och blomsterarrangemang att inspireras av nu när våren är i antågande, av Minna Mercke Schmidt med bloggen Blomsterverkstad. Verkligen underbara bilder som skapar längtan efter vår, tunnare kläder, en spade i handen och jord under fingrarna. På tal om längtan till vår har vi haft en riktigt härlig och solig dag på jobbet idag. Massor med sol på kinderna, tipspromenad, grillade korvar och saft i plastdunkar. Underbart och precis så som härliga sportlovsdagar ska vara. Men utomhuslek tar hårt på en stackars ovan pedagog, så snart ska en väldigt trött Linnéa börja med maten, för att sedan lägga sin mörbultade kropp i vila. Nej, van att jobba 100 % utan möjlighet att lägga upp och planera sina tider själv är jag inte van vid och det känns. Men vilken härlig känsla det är, äntligen är jag ju där efter så lång längtan och väntan. ;)

Nu önskar jag alla fantastiska och underbara människor en fortsatt mysig kväll!
Stor kram 

7 kommentarer:

Vintage House sa...

Underbara bilder och likaså denna dag:)
ha en skön kväll
kram
sandra

mitt liv som jag sa...

Åh vilken härlig dag du verkar haft, låter ljuvligt! Och det brukar vara en skön trötthet ändå efter sådana dagar tycker jag.

Hoppas du får en härlig kväll och kan vila din trötta kropp! Kram Jennifer

Villa Hemma sa...

Hihi, vi har firat lite sportlov och varit lediga/ute hela dagen. Nu behöver jag också vila :)

kram

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Ja, riktigt längtansfulla bilder!

Ha en bra vecka som kommer!

Kram Johanna

E V A sa...

Vad glad man blir av den här färgsprakande blomstringen. Fin inspiration.

Min plats i solen sa...

Haha, jag kan inte låta bli att le Linnéa och minnas mina första veckor som nybakad pedagog. Hjälp, så trött jag var på kvällarna! Jag slocknade som ett lyse och var helt slut. Trött men lycklig. För precis som du säger är de en skön känsla att veta att man har hittat rätt. Är så glad för din skull att du år lov att uppleva den härliga känslan.

Ta hand om dig och fortsätt njuta!

Kram Lotta

Erika sa...

Hej!

Vad roligt att hitta till din fina och inpspirerande blogg.
Jag och min sambo är själva på väg att lämna storstaden för ett litet hus i Ljungskile och blev ännu mer peppad nu när jag läste om era byggprojekt.

Ha det gott! Våriga hälsningar från Erika