20120305

Planer och funderingar


Tänkte visa en liten glimt av vad vi håller på med här hemma just nu. När det gäller att visa glimtar älskar jag min iPhone, snabbt, enkelt och bilderna blir helt okej. Tanken är att vi med enkla och billiga medel ska göra vårt arbetsrum trivsamt. Arbetsrummet har alltid varit ett rum där vi lagt allt på hög. Det vi inte vetat vart vi ska ska göra av, har vi försökt gömma och glömma i arbetsrummet. Stökigt, trångt, omysigt och extremt tråkigt. Det vill vi ändra på nu. Först städa, röja, slänga, skänka. I etapper. Bokhyllorna ska bytas ut till något mindre och nättare. Skrivbordet ska vi själva göra. Någon variant av hurts ska hittas. Sen beroende på vad det finns för pengar och tid är tanken att renovera även golv, väggar, tak. Men vi får se. Vi tar allt lite i taget och börjar med att strukturera, röja och städa. :) 

Många kanske tänker att jag är lite tråkig som beskriver planer från arbetsrummet och visar en bild på en allmänt tråkigt rum när jag fortfarande inte visat bilder från vårt renoverade sovrum. Ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt varför jag inte visat bilder från sovrummet än. Kanske för att det fortfarande är lite pill kvar, kanske för att sovrummet är det mörkaste rummet här hemma och ljuset aldrig blir rätt, kanske för att jag tycker det är så extremt svårt att ta inredningsbilder och aldrig blir riktigt nöjd, kanske det, kanske så, kanske om... Den främsta orsaken tror jag helt enkelt att jag är lite rädd att visa upp sovrummet. Nervös att helt enkelt låta andra döma, tycka, anse om något som vi är så nöjda med. Sovrummet blev en sådant jätteprojekt för oss, vilket ingen av oss räknade med. Kommer ni ihåg? Taket som vi var tvungna att riva ända ut till himlen. Med presenning som enda skydd, blev det en del vaka om nätterna när det smattrade glatt och vi till vår ångest började höra dripp.dropp.dripp.dropp.... Ut i regnet, upp på taket mitt i natten. Hinkar fram. Nästan så jag glömt hur det var, men bara nästan. Men det har blivit så himla bra nu. Allt är helt, klart och snyggt. Sovrummet speglar verkligen oss, trots att det är mycket inredning och detaljer som saknas, så får man ändå känslan som vi vill förmedla i sovrummet. Är ljuset rätt i helgen ska jag försöka visa några bilder från sovrummet. Så som det är just då. :)

Nu önskar jag alla underbara en fortsatt härlig vecka! I morgon ska jag tillbaka till jobbet, har legat sjuk sedan i fredags och det ska bli så skönt att komma tillbaka. Usch vad jag ogillar att vara sjuk! ;)

Stor kram till er alla 

7 kommentarer:

Vintage House sa...

Du är absolut inte tråkig kul att se planer och hur ni tänker..
Har oxå ett arbetsrum där jag skulle behöva rensa allt och starta om på nytt...
Men tid är en bristvara just nu så det får bli en annan dag...
ska bli kul att se ert sovrum och varför blir aldrig renoveringar smidiga....
kram
sandra

mitt liv som jag sa...

Åh, blir så nyfiken på sovrummet nu :). Och kom ihåg att vad alla andra än må tycka så är ju det viktiga att du är nöjd, för är du nöjd så spelar det ju absolut ingen som helst roll vad andra tycker! Det är ju lätt att säga så, jag förstår precis hur du tänker men försöker lära mig att få bort sådana tankar, att jag är nöjd räcker :).
Ha en bra dag! Kram Jenifer

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Vad roligt med planer...det är nästan om inte roligare att sätta igång. Och GRATTIS till din kamera. Vad kul och lycka till med den. Må väl kram från Maria ♥

Pia Gustafsson sa...

Alltid kul med planer. Hoppas det blir visning sen. Kram Pia

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Renoveringsplaner är alltid roligt att höra på! :)

Angående sovrummet är huvudsaken att ni är nöjda - för det är ert sovrum. Dessutom är den din blogg och du väljer vad du vill visa. Om det är en blogg med eller utan bilder från ett renoverat sovrum får du bestämma. Jag blir glad om du visar oss, men inte besviken om du inte gör det.

Kram Johanna

Mor din sa...

Det är klart du skall lägga ut bilder på ditt sovrum. Till och med din gamla mor tycker det är ett mycket spännande och personligt sovrum.
Kramar

millandante sa...

Gott att du mår bättre!! Och var sak har sin tid, men visst blev jag bra nyfiken nu igen på sovrummet!! Härligt för fotandet att vi går mot ljusare tider:)

KRAM