20090505

Tisdag...

... och veckan har kommit igång ordentligt med jobb och plugg, har inga direkta planer framför mig men ibland kan också det vara skönt. Det är mycket i skolan nu, vi går ett rolig men tuff kurs nu om barn och estetik, det är sista kursen innan sommarlovet och jag har snart avklarat första året på lärarprogrammet. Tyvärr blir det inget sommarlov för mig utan jag läser vidare på distans även under sommaren för att samla in fler bra kunskaper inför det kommande läraryrket. Vem har sagt att det behöver vara jobbigt att plugga på stranden :D

Helgen som var, var intensiv men härlig, lördagen tillbringade vi hemma och grillade tillsammans med vänner ute i trädgården. Vi drog ihop till ett långbord och njöt av gott sällskap och god mat tills långt efter solen gått ner och det blev alldeles för kallt att sitta kvar ute. Visar också helgens bukett som jag fick av en kompis, den pryder nu så tjusigt mitt hem, tyvärr tyckte mina små älsklingar (katterna Sia och Maja) lika mycket om blommorna som jag gjorde och har gnagt på dem till min förskräckelse, kan tänka mig att det inte är jätte bra, jag vet ju inte om de är giftiga.

9 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei,så gøy at jeg fant frem til din vakre blogg som er full med vakre ord og bilder....Titter innom igjen jeg:O)Klem fra Malivasverden

VITA NYANSER sa...

Vilka fina bilder du visar! Vad kul med en ny blogg. Jag håller med om att ett hem ska visa vem som bor där, det ska vara personligt. Det är så kul med inredning och bloggning = ).

Kram l-l

SOFIA sa...

Vilken härlig helg du haft!!... och vilken fin och inspirerande blogg du har... Tårtan här under och brödet längre ner verkar helt underbart goda!!..

Jannicke sa...

Så herlige bilder!!! ;o)
Onsdagsklem til deg.

Guldkant På Livet sa...

Mmmm va gott det där såg ut!!! Och mormor Märtas tårta med, min mormor hette Märta också! Vilken helläckert skåp du har hittat, mycket snyggt! Mari.

Zun sa...

Jättefina bilder, man blir sugen på en grillkväll med goda vänner nu.

Kram Zun

Engelska Villan sa...

Hej!
Snygga bilder!
Vad kul att du vill tävla hos mig!! :)
Kram Anna

Lilla huset på prärien sa...

Smaskigt det ser ut där på den nedre bilden! Fast det är klart, hade jag varit katt kanske den övre hade sett mer smaskig ut? :)

Duktig du är som läser vidare nu på sommaren! Fast det är väl kanske ganska skönt att få utbildningen färdig lite fortare än man tänkt sig.

Kram Jenny

Susanna sa...

Fina bilder vännen. Längtar tillbaks till trädgården och lukten från allt gott på grillen. Jätte mysig kväll med underbara vänner, gosigt att krypa ner under täcket i soffan fram på småtimmarna :) tack <3
Puss