20091217

En vit jul?


Igår natt skickade jag in den sista tentan innan jul, nu är vi lediga fram till den 14:e januari. Jag ska ta det lugnt och njuta av den lediga tid som jag nu har framför mig. Passa på att umgås med min familj och mina vänner, ta hand om mig själv och bara ha det skönt.


Vintern kom hem till oss idag och lade ett tjockt vitt täcke med mjuk fluffig snö omkring oss, det har varit så mysigt att se snön falla utanför fönstret. Jag älskar snö, speciellt när det börjar snöa, det är så mycket förväntningar när den första snön kommer. Vi har inte fått uppleva en riktig vinter på flera år, vilket jag har saknat. Jag vill ha en riktig "vargavinter" med snö upp till midjan, möjlighet att åka skidor varje dag. Det finns inget härligare än att kunna dra på sig varma kängor och kläder och gå långa vinterpromenader.


Jag tycker det är så härligt att ha möjlighet att njuta av allt vackert som finns omkring oss. När jag stod nere vid havet som låg alldeles stilla och öde trots snöstormen som ven omrking, kröp en sådan ensamhet över mig. Jag insåg då vad tacksam jag är för alla underbara människor jag har omkring mig. Min underbara sambo och familj, min tokiga släkt och alla mina härliga vänner. Alla dessa människor som jag älskar så mycket och trivs så mycket tillsammans med. Det finns ingen större rikedom än den kärlek vi ger och får från dem vi tycker om och håller av.

5 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Så mycket snö i har :O) Härliga bilder! Hoppas du får ett skönt jullov, mitt varar mellan jul och nyår.
Kram Mia

Livet på Vestergård sa...

Vilka härliga bilder! Ni har mycket mera snö än vad vi har.
Ta vara på ledigheten och njut av ditt jullov!
Min ledighet börjar efter i dag :)

Lundagård sa...

Vilka härliga bilder, speciellt den sista, vilket vackert ställe.
Trevlig helg och väntetid på julen!

Nyanser av vitt sa...

Hej
Tack vad rart sagt
Vill bara önska dig en mysig helg.
Kram Agneta

Jannicke sa...

..så vidunderlig fine vinterbilder du viser.. Her er det også veldig mye snø!! Og kaldt, brrr.
Men så deilig å få hvit jul,
det er jeg glad for ;o)
Ha en fin og avslappende tid!
Nyt at du har fri fra skolen!
Klem J.