20100822

Köket börjar bli klart!


Jag mår bra! Äntligen vågar jag själv tro på att jag blivit bättre. Nu kan det gå flera dagar utan att jag har ont, jag orkar leva igen. Nu ser jag fram emot vad hösten har att erbjuda och det med ett leende på läpparna.

Jag måste visa lite bilder från köket som nu i stort sätt är klart. Trots att vi har en del småpill kvar att göra är vi redan jätte nöjda. En stor bonus var det slitna trägolvet vi hittade under laminat och plastmattor. Så snyggt och slitet med både sprickor och spikhål, I love it! Tyvärr blev vi tvugna att lägga in nytt golv i halva köket eftersom ena halvan av golvet bestod av golvspån. Golvet kommer vi att måla grått för att få bort den största skillnaden, trots det kommer man se att det är två olika golv. Men vad gör det, det blir ju en del av charmen.

Tack också för alla fina kommentarer, det värmer så att läsa.

4 kommentarer:

Jessica sa...

Det skall synas att det är ett gammalt hus, tycker jag. Du har det kaklet jag ville ha, visst är det vackert? Passar perfekt in i gamla hus. Hur går det med vedspisen? Härligt att höra att du mår bättre, ha det gott Jessica

Maleviks Rosenträdgård sa...

N
I
C
E

Håkan :)

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad härligt att du mår bättre nu. Inte kul när man känner smärta hela tiden. Får man lov att fråga vad det är som fattas? Köket ditt ser så himla fint och härligt ut. Jag ser verkligen fram emot att se fler bilder - särskilt som vi ska göra om vårt kök inom några månader :)

Den fina muggen är från mitt favoritställe - Mölle Krukmakeri. De gör fantastiska saker!

Kram Jenny

Galleri MochB sa...

Så fint ni kommer att få det i köket! Härliga material :O) Och skönt om du mår bättre. Alltid jobbigt om man inte mår bra!
Kram Mia