20101004

Four O'clock


Tänk vad god sömn betyder mycket för oss. Denna helgen har jag haft jätte svårt att sova. Jag har vridit och vänt mig, räknat både får, getter och grisar. Nynnat elefantsången "en elefant balanserade...". Jag har gjort allt det som man ska göra när man inte kan sova men ingenting hjälpte. Hela helgen har jag vandrat likt en sömngångare och varit helt avtrubbad från omvärlden. Så idag blir det tidigt i säng efter lite måndagsmys med kanelbullar och en kopp gott te.

På tal om te så "roffade" jag åt mig några gratis teprover när jag var och handlade sist. Varför är allt som är gratis så roligt?! Four O'clock heter teet och det jag provade var ett vitt chaite som blev en direkt favorit. Väldigt avslappnande och gott med både härlig doft och smak, så jag rekommenderar det varmt. Four O'clock erbjuder ekologiska och rättvismärkta teer som är inspirerade från världens alla kulturer. Äkta råvaror och exotiska kryddblandningar skapar en härlig smakupplevelse och blir en favorit i tehyllan.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Körde jag slut på dig i fredags med mina hästfunderingar?
Mor din

Anonym sa...

det är det teet dom jag brukar sitta och njuta av på mina tågresor mellan uddevalla och karlstad. jag älskar det på grund av den underbart charmiga lilla "etiketten" som hänger på tepåsen.

Puss
Michaéla

Galleri MochB sa...

Har alltid svårt att sova när det är fullmåne, men det är det ju inte nu... Men ett lugnande gott te gör säkert gott :O)
Kram Mia

milla sa...

Det teet ska jag prova!!!
Usch vad jobbigt att inte kunna sova...!
Enda tips jag har är att inte stoppa i sig något socker de sista timmarna före läggdags, det kan hålla mig vaken...
Hoppas du sover gott inatt nu!:)

Kram

Maria sa...

Tack snälla du!

Tackar även för tipset på te! Jag dricker en hel del (förmodligen på tok för mycket) te om dagarna och det är alltid kul att testa nya sorter.

Hoppas du får en riktigt fin fredag och helg!
Kram Maria

Elisabeth - anyhow.se sa...

Hoppas soveribekymren går över supersnart & du, TACK för dina goaste lyckönskningar - du är en stjärna!

Jessica sa...

Vad vore livet utan te? Hittade det gröna teet med gojibär (det som jag fick hos Annika förra julen) i en affär i Uddevalla. Blev överlycklig:) Ha det gott, Jessica