20101124

AdventsinspirationIdag är det på dagen exakt en månad kvar till julafton. Tänk, snart sitter vi uppkrupna i sängen på julaftons morgon och öppnar de första julklapparna. Julen betyder massor för mig, det är mer än pynt, god mat och klappar. Det är mysiga traditioner tillsammans med familj och släkt, glädjen att vara tillsammans, längtan och alla förväntningar och känslan av vara en del av gemenskapen. I år vill jag inte känna någon press över allt som måste göras eller köpas, utan jag vill kunna ta allt som det kommer och njuta av allt underbart julen har att erbjuda. Kommer det att gå? Svaret beror nog mycket på vem jag frågar men själv tror jag att det går. Julen blir ju inget annat än vad man gör den till!

Till helgen åker julpyntet upp hemma hos oss. Årets pynt kommer bli en salig blandning av det mesta, allt från det enkla nordiska med inslag från naturen, till det mer glittriga i glada, lite galna färger. Från början hade jag tänkt att fokusera mer på en klassisk jul med inslag av svart och zink men väl ute i butikerna släppte jag allt och bestämde mig för att inreda helt utan hämningar.

Ha det gott! Kram

6 kommentarer:

Susanna sa...

Va mysigt det later vannen!!

Jag har allt mitt pynt i Sverige sa jag ska se till att ta med det over, har ar det ju inte samma stuk pa sakerna.. Plastigt och FULT, sa star det merry xmas pa allt..

Det ska bli sa mysigt att ses snart, och da far jag kolla in hur koket och pyntet blev !

Karlek och klem S

milla - andante sa...

Vilken härlig inställning till både stress och pyntandet!!!:) Blir glad av att läsa dina ord!

Och sååå SPÄNNANDE att du skriver på din roman!!!!!! Underbart härligt att läsa! Och inspirerande, jag skriver själv på en bok, fast ingen roman då, utan en om min tid som svårt sjuk och vägen tillbaka. Vi får heja på varandra!!
Stor kram:)

Tina-Marie sa...

Bra!
Släpp hämmningarna och var lite crazy, längtar efter att få se om det blir en lilapyntad gran.
Min gran kommer att bli hysteriskt RÖD.
Tusen kramar från en sjuk mamma.

Elisabeth - anyhow.se sa...

Det där var grymt inspirerande!
Tack liksom!!! :)

Annica sa...

Härligt släpp loss bara=)Jag tänker också alltid nu ska jag hålla mig till den färgen eller någon stil. Men julen är egentligen för mig en samling prylar och textiler som man gillar...och har mninnen av.Ha en fin vecka/Annica

Ylva sa...

helt underbart och färgsprakande collage!!