20101219

Årets julkalenderUnderbara fjärde advent! Jag kan inte riktigt släppa att tiden går så fort, dagarna bara springer iväg! Men så härligt det är! Julhysteri och snökaos, kan inte bli mycket bättre :) Idag ska vi, tillsammans med min bror och hans sambo, hem till mor och far för att julbaka och äta söndagsmiddag. Men innan det ska vi köpa gran, en till oss och en till mamma och pappa. Vi får se om det finns någon som kommer passa min mor i smaken. Dessa direktiv har jag fått: kraftiga grenar, den ska vara tät, ungefär lika lång som Christoffer och det får absolut inte vara en blå gran och jag som trodde granar var gröna :) Älskade mor du ska få den näst finaste gran jag hittar, för min måste ju vara den finaste förstås!

Varje år någon vecka innan jul samlas vi, några familjer från mammas sida och gör julgodis tillsammans, i går var vi hemma hos oss. Det slog mig att om och när vi i framtiden planerar att köpa eller bygga ett större hus, måste huset vara anpassat till släkten. Det måste finnas plats för ett matsalsbord för minst 16 personer, stor och rymlig soffgrupp, rymligt kök med köksö och mycket bänkytor. Helst två av allt, två spisar, två hoar, två diskmaskiner.... Haha, men det tror jag inte blir aktuellt men tänk vad smidigt allt blivit en gång om året iaf.

Några bilder på vår kalenderbjörk, inte många paket kvar nu. Dagens nr19 innehöll två bingolotter. Vi får se om vi vinner något ikväll!

Önskar er alla en mysig fjärde advent!

6 kommentarer:

Lundagård sa...

Vilket helt, helt underbart adventsträd! Ha en riktigt skön juletid!

Galleri MochB sa...

Så mysigt det låter :O) Och adventsträdet är jättefint!
Kram Mia

Maria sa...

Hej!

Min fjärde advent var lugn och skön.
Höll mig mest inomhus och dona och fixa lite. Tvättmaskinen gick konstant hela dagen :D

Hoppas du också hade en trevlig dag!
Härligt med ett adventsträd!

Stor kram Maria

an angel at my table sa...

Tack snälla du för dina söta ord!! Jag tror det fortfarande inte att jag just köpt drömhuset.

God jul

Mari

the shed sa...

Hej, vilka läckra färger du har på bilderna! Adventsträdet är hur fint som helst..

kram Tina

Anonym sa...

Adventstradet ar sa fint Linnea! Jag maste gora nagot liknande till oss nasta ar! Jag hade ju fatt sett det om influensan inte knackat pa dorren.. Saknar dig min underbara ! Xxx