20110419

Det är vår i luften

Det var tungt att vakna i morse med huvudvärken knastrande i "skallen", vem skapade egentligen huvudvärk?! Det finns väll inget gott alls med huvudvärk, förutom kanske att man får en tankeställare att man ska ta det lite lugnare, oroa sig lite mindre och viiila lite mer :) Så det blev till att ta ledigt från förmiddagens föreläsning och istället satsa på handledning och grupparbete i eftermiddag. 

Vackra vårblommor pryder nu våra trädgårdar och det är så underbart. Jag älskar verkligen att det är vår, vi är ute och pysslar och myser i trädgården mest hela tiden känns det som. Igår satt jag ute i solen och pluggade, åhh så underbart! Underbara tider, det är vad det är nu. 

En underbar och huvudvärksfri dag önskar jag er alla =D
KRAM 

4 kommentarer:

the shed sa...

Love and spring is in the air..

Hoppas knoppen mår lite bättre nu och ha en bra dag!

Min plats i solen sa...

Usch, huvudvärk är verkligen trist! :( Jag hoppas att du mår bättre nu? Vila och att ta det lite lugnare låter som en bra idé men framförallt att pausa ofta och sträcka på dig och stretcha när du pluggar och sitter på föreläsningar. Min sjukgymnast brukar säga att 90% av all huvudvärk kommer från nacken så ta hand om den där nacke Linnéa.

Helt fantastiskt foto Linnéa! Du är rent magisk tillsammans med din kamera. :)

Ha en fin påsk och njut av det galet härliga vädret!

Kram Lotta

the shed sa...

GLAD PÅSK på dig med!

Stor kram Tina

milla-andante sa...

Hoppas du mår bättre nu och kan njuta av denna fina påskhelg!!!
Väldigt fin bild!!

Så sugen jag blev på att göra betongägg nu... tack för tipset!
KRAM