20111021

Sovrumsrenovering - taket... i sovrummet. Nja, det var väl kanske inte riktigt så här vi trodde att det skulle se ut när vi tog bort innertaket? Visst hade vi våra aningar och visst borde vi vara vana vid det här laget på intressanta lösningar här hemma, men herregud, det är ju helt galet dåligt gjort! Typiskt "sommarstugebygge" - man tager vad man haver och ibland är det då gamla, ojämna, trasiga, lite smått mögliga och använda plank. Det intressanta är ju faktiskt att det har funkat i 20-30 år, jag tror det kan vara så länge taket suttit där. Så nu peppade och laddade ser vi fram emot en helg heeelt utan andra planer, vi ska bara renovera i sovrummet. Våra förhoppningar är att hinna riva det sista, regla och tilläggsisolera taket nu under helgen. Som tur är, är sovrummet väldigt litet, vilket betyder mindre yta och mindre jobb. Jag kanske ska börja tänka om när det gäller mina drömmar om ett stort hus med massor av luftiga ytor! ;) Tack för era åsikter om jag skulle göra inlägg kring renoveringen i sovrummet. Ni är helt fantasiska! Så självklart kommer det bli en liten renoveringssaga om vårt sovrum, med vad vi hoppas på en intressant handling och ett lyckligt slut! ;)

Sista seminariumet är idag avklarat för den här kursen. Det kommer firas ikväll med vin, tacos och massor med lösgodis. För ikväll blir det fredagsmys! :) 

Ha en fortsatt underbar fredag! 
KRAM

4 kommentarer:

Annika- Jag Älskar VITT sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annika- Jag Älskar VITT sa...

Det kommer säkert att bli jättebra tillslut, men visst är det lite "roliga" överraskningar under vägen....vi har renoverat vårat sovrum vi oxå...du kan ju gå in å titta på mina "före"bilder ;).....
Lycka till!

Kram Annika

Knaada sa...

Ja, ibland kan man undra vad dom tänkte med! Men det roliga med det taket är att idag ser det ju supertrendigt ut! En look många skulle kämpa hårt för :)

Lycka till med renoveringen, jag ser fram emot denna saga!

Vintage House sa...

Hej
Ja det taket såg inte alls för roligt ut...
som sagt ska bli kul och se hur ert sovrum koller att bli....
ha en go måndag
kram
sandra