20111201

1/24 - L:A BRUKET


Till äran av första december tänkte jag bjuda på årets första julklappstips. Inget mindre än Lilla Brukets fantastiska handgjorda, ekologiska och snygga produkter. Med en romantisk och "grovhuggen" stil, som värnar om kvalitet och miljö är detta produkter som faller mig helt i smaken. Vid framställningen av produkterna har bara de allra bästa ekologiska råvarorna används och inga artificiella konsistens eller färgämnen har tillsatts.   
Photos: L:A BRUKET

Med olika och unika egenskaper har varje produkt framställts med omtanke och känsla där produktbasen är framställd som en balans av olika vegetabiliska och eteriska oljor och örter beroende på de egenskaper och effekter produkterna har; allt från energigivande och fuktighetsbevarande till mjukgörande och läkande. Photos: L:A BRUKET


"När vi har skapat Lilla Brukets tvålar och oljor har vi haft ambitionen att alla produkter skall användas för ett tydligt syfte, ha en funktion och vara vackra. Vi har även samma ambition med vår keramik, allt skall användas och vara funktionell, enkel och blir då vackert". (http://www.lillabruket.se/se).

Gå in och inspireras bland Lilla Brukets alla härliga produkter, www.lillabruket.se, och köp en klapp med omtanke och kärlek till någon du tycker om eller varför inte skämma bort dig själv. Kanske en härlig tvål med doft av mörk vanilj eller varför inte ett linnevatten eller något doftljus som båda sprider väldoft i hemmet.  

Nu ska jag kila iväg till jobbet och önskar alla en varm och mysig dag! 
kram Linnéa 3 kommentarer:

Graadskan sa...

Både ser ut och låter väldigt lovande! Ska kolla in dessa produkter omgående! Kanske kan bli en liten paket till mig från "tomten" under granen... ;)

Ha en fin torsdag!
Kram Camilla

Villa Hemma sa...

Halloj

De ser lovade ut, har haft span ett tag :)

Kram

Vintage House sa...

hej
Åh det gillar vi ska nog gå in och ta ett kik...
kram
sandra