20120219

Förfall och 25-årsdag!


"Ja, idag börjar ditt förfall! Hur känns det egentligen? Det är nog dags för mig att se mig om efter lite lammkött! För det här funkar ju inte längre." *rått skratt*

Ja, så kom dagen då jag blev lite äldre, men något förfall vill jag inte påstå att jag känner av, inte än i alla fall. Utan det känns riktigt bra faktiskt. Men vad svarar man på en så snäll och omtänksam kommentar tidigt på morgonen? Jo, men tack älskling. Precis vad jag ville höra. Not! Som tur var (för honom), klämde han ur sig att han skojade ju bara, inte ska han leta efter lammkött när han har mig. Pust, vilken tur, eller hur? :D Utöver morgongnabbet, har jag haft en jätte mysig födelsedag. Lugn, härlig och helt fantastisk. Tack älskling, jag älskar dig så! 


ps. Bilden har jag tagit med Iphonen med hjälp av en app, Instagram. Fantastisk app. Prova den. :) Stolen som skymtar i bakgrunden vann jag av fantastiska Josefin med bloggen In My House. Kika in till hennes underbara blogg och bli inspirerad. ds.

Önskar er alla en fantastisk ny vecka!
Stor kram

7 kommentarer:

Vintage House sa...

Ett stort Grattis på din dag.....
härlig bild....
kram
sandra

Min plats i solen sa...

Grattis på födelsedagen fina Linnéa! Hoppas att du har haft en finfin dag. :)

Kram Lotta

mitt liv som jag sa...

Hipp, hipp, hurra grattis på din dag! Och att snacka om förall vid 25-års ålder är ju helfel, livet har ju bara börjat då ;). Kram Jennifer

millandante sa...

GRATTIS på din dag Linnéa!! Och grattis till den stolen!!!

KRAM

Mia sa...

Stolen är alldeles underbar och färgen passar så fint till den patinerade krukan.

Grattis i efterskott/ Mia

mariaemb. sa...

STORT GRATTIS!!

Jag fyller också 25 om några veckor men det ser jag bara fram emot. :) Inget förfall här heller, hoppas jag. Instagram använder jag med, som en bilddagbok ungefär. Gillart!

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram

Martina sa...

Grattis i efterskott... fin blogg du har!