20120411

Inspiration: Ett personligt hem


Tänkte jag passar på att visa lite härlig inspiration nu när vädret är både blött och tråkigt. Att njuta av inspirerande hem är en perfekt sysselsättning när regnet strilar ner från himlen, och det mesta känns lika grått och tråkigt som vädret. Jag ramlade av en slump över det här hemmet inne på Sköna Hems hemsida. Jag uppskattar verkligen hem som visar ägaren. Att man vågar sticka ut med detaljer som säger vem man är och kanske också hur man är. Ett hem som är både unikt och personligt. 

Köket är så snyggt med den svart-vita basen. Köksluckor som så ofta är väldigt enkla och traditionella, har fått en helt unik design som både sjunker in och blir ett med inredningen men också sticker ut genom den kreativa och personliga designen. Men det som verkligen fångar ögat i köket är belysningen. Lampsocklarna i mässing är en riktigt snygg detalj.


Jag önskar er en fortsatt bra dag!
Stor Kram
7 kommentarer:

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Ja, kökslamporna var en snygg och fiffig lösning!

Vintage House sa...

så läckert:)
dessa bilder sparar jag....
kram
sandra

Min plats i solen sa...

Läckert och personligt! Trevlig helg på dig Linnéa!

Kram Lotta

Helena - ullvi32 sa...

Lamporna- sååå snyggt, love love love. Mycket inspiration i dessa bilder, gillar hyllorna på väggen, stolarna runt bordet, ja mycket!
hmm behöver 1. oändligt med pengar 2. ett nytt hus. :)
Ha en trevlig helg, kram!

LissAnna sa...

Häftigt och snyggt.:-)

Linnéa sa...

Hej Linnéa. Mitt namn är Linnéa och är 18 år. Måste bara berömma dig för en fantastisk blogg. Om bara några år ska jag flytta hemifrån så jag försöker att hitta inspiration. Tack vare din fantstisak blogg har jag mändger med ideér.

Kram!

Mirella sa...

Wauw, Check deze geweldige Stoel ridge rib