20120415

Söndagslycka


Gardening is about enjoying the smell of things growing in the soil,
getting dirty without feeling guilty,
and generally taking the time to soak up a little peace and serenity. 
~Lindley Karstens

Vi har haft en lugn och härlig morgon. Så som söndagsmornar ska vara. Lugna och avkopplande. Flera koppar kaffe har druckits. Småprat över köksbordet. En stunds vila med en bra bok, utsträckt över en nybäddad säng. Massor har redan blivit gjort. Visst är det härligt. När sysslor och göranden redan är klara innan dagen riktigt börjat. Snart ska "skit"kläderna på. Jag vill ut och gräva i jorden. Solen har äntligen början kika fram mellan molnen. Det ser ut att bli en riktigt fin dag idag. Köksträdgården här hemma börjar ta form. Grunden är gjord. Jorden är köpt. Pallkragarna är på plats. Nästa helg ska potatisarna i jorden, med förhoppningar om en tidig skörd. Längtar. 

Jag önskar alla en fortsatt fantastisk dag! 
Stor kram
4 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Mmm, söndagar är härliga. Vad spännande med er köksträdgård! Du får visa sedan. :)

Här satte jag och maken våra potatisar idag. Stolt blir man över de där raderna som förhoppningsvis kommer att skänka oss många ljuvliga matstunder i sommar och höst. :)

Ha en fortsatt fin söndag.

Kram Lotta

mitt liv som jag sa...

En riktigt skön söndag verkar ni haft, härligt, precis som söndagar ska vara :). Kram Jennifer

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Ja, härliga söndagar! Låter spännande med köksträdgård, tänk att hämta sin egen potatis och andra godsaker till middagen. Det är lycka det!

malin, fyratips sa...

åh, vad jag blir sugen på att ge mig ut och plantera när jag läser det här inlägget! vad kul med en ordentlig köksträdgård.